Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати кюфту з квасолі і булгуру?
>Булгур - крупа, приготовлена з пшеничних зерен. Її активно використовують в індійській, середземноморської, близькосхідної кухні. Список продуктів: півтори склянки булгуру, один літр чистої водички, дві ріпчасті цибулинки, один стаканчик квасолі (червоної), полстаканчика масла, бажано, оливкової, півтори стіл. ложки салча (перцева паста), півтори стіл. ложки пасти з томатів, одна чайн. ложка чорного перчика, один стаканчик подрібненої петрушки, чотири стеблинки зеленого лука, три-чотири зубчики часничку. Процес приготування: Висипаємо червону квасолю в миску і замочуємо на кілька годин. Потім квасолю промиваємо, заливаємо чистою водою і ставимо на плиту. Коли квасоля нагріється до кипіння, знімаємо пінку і варимо квасолю до розварювання. Додаємо булгур і готуємо півгодини - сорок хвилин. На маленькій сковороді гріємо масло, смажимо цибулю, додаємо порубаний часник , посипаємо перцем. Прибираємо сковорідку з плити. Булгур і квасоля збиваємо блендером і додаємо смажену цибулю. Приправляємо перцевої і томатною пастою. Рубаємо зелений лук і разом з петрушкою додаємо його до булгуру і квасолі. Вимішуємо масу, ліпимо невеликі котлетки і викладаємо на блюдо. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |