Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати кюфту з квасолі і булгуру?
>Булгур - крупа, приготовлена з пшеничних зерен. Її активно використовують в індійській, середземноморської, близькосхідної кухні.
Список продуктів: півтори склянки булгуру, один літр чистої водички, дві ріпчасті цибулинки, один стаканчик квасолі (червоної), полстаканчика масла, бажано, оливкової, півтори стіл. ложки салча (перцева паста), півтори стіл. ложки пасти з томатів, одна чайн. ложка чорного перчика, один стаканчик подрібненої петрушки, чотири стеблинки зеленого лука, три-чотири зубчики часничку.

Процес приготування:

Висипаємо червону квасолю в миску і замочуємо на кілька годин. Потім квасолю промиваємо, заливаємо чистою водою і ставимо на плиту. Коли квасоля нагріється до кипіння, знімаємо пінку і варимо квасолю до розварювання. Додаємо булгур і готуємо півгодини - сорок хвилин.

На маленькій сковороді гріємо масло, смажимо цибулю, додаємо порубаний часник , посипаємо перцем. Прибираємо сковорідку з плити.

Булгур і квасоля збиваємо блендером і додаємо смажену цибулю. Приправляємо перцевої і томатною пастою.
Рубаємо зелений лук і разом з петрушкою додаємо його до булгуру і квасолі. Вимішуємо масу, ліпимо невеликі котлетки і викладаємо на блюдо.

Категория: Рецепти |
| Теги: півтори, булгуру
Рецепт млинчиків на воді і молоці
Як готувати окрошку на бульйоні?
Як самостійно приготувати арахісову пасту?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: