Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картоплю з паприкою?
З мінімального набору продуктів виходить дуже швидкий і смачний обід або вечеря, сніданок. Простота і швидкість приготування тільки додає рецептом популярності, анітрохи не відбиваючись на кінцевому результаті. Неодмінно спробуйте!
Що знадобиться для приготування

Три великих картоплини
Столова ложка меленої солодкої паприки
Одна велика цибулина (можна і більше)
Половина склянки молока або води
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Чотири столових ложки рослинного масла для смаження

Приготування

У сотейнику або в казані, каструлі з товстим дном розігріти олію. Покласти дрібно нарізану цибулю і обсмажити цибулю до прозорого кольору. Лук повинен стати м'яким, але не присмажуватися, тому вогонь робіть невеликим.
Поки обсмажується цибуля, чистимо картоплю й нарізаємо його невеликими кубиками (або соломкою - кому як подобається). Додаємо до смаженій луку, приправляємо спеціями, солимо за смаком і добре перемішуємо. Хвилин через п'ять вливаємо молоко або воду, доводимо до кипіння, нарываем кришкою і тушкуємо хвилин десять. Потім знімаємо кришку, вогонь робимо сильніше і обсмажуємо ще п'ять хвилин (до готовності картоплі). Відразу ж подаємо з овочевим салатом. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, п'ять
Як готується суп з селерою і сиром?
Штрудель з сирного тіста
Рецепт смачних курячих відбивних
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: