Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картоплю з паприкою?
З мінімального набору продуктів виходить дуже швидкий і смачний обід або вечеря, сніданок. Простота і швидкість приготування тільки додає рецептом популярності, анітрохи не відбиваючись на кінцевому результаті. Неодмінно спробуйте! Що знадобиться для приготування Три великих картоплини Столова ложка меленої солодкої паприки Одна велика цибулина (можна і більше) Половина склянки молока або води Сіль і чорний мелений перець за смаком Чотири столових ложки рослинного масла для смаження Приготування У сотейнику або в казані, каструлі з товстим дном розігріти олію. Покласти дрібно нарізану цибулю і обсмажити цибулю до прозорого кольору. Лук повинен стати м'яким, але не присмажуватися, тому вогонь робіть невеликим. Поки обсмажується цибуля, чистимо картоплю й нарізаємо його невеликими кубиками (або соломкою - кому як подобається). Додаємо до смаженій луку, приправляємо спеціями, солимо за смаком і добре перемішуємо. Хвилин через п'ять вливаємо молоко або воду, доводимо до кипіння, нарываем кришкою і тушкуємо хвилин десять. Потім знімаємо кришку, вогонь робимо сильніше і обсмажуємо ще п'ять хвилин (до готовності картоплі). Відразу ж подаємо з овочевим салатом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |