Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картоплю в сирному соусі?
Цей незвичайний для нас спосіб приготування картоплі дуже популярний у Південній Америці. Картопля готується в сирному соусі з додаванням свіжовичавленого апельсинового соку і гострого перцю. Що знадобиться для приготування Вісім-десять середніх картоплин 200 грам вершкового сиру (можна замінити плавленими сирками) Два апельсина Половина чайної ложки червоного меленого перцю Сіль за смаком Приготування Відіжміть з апельсинів сік. Якщо берете плавлені сирки, то потрібно натерти їх на тертці і змішати з апельсиновим соком, перцем і сіллю. Якщо вершковий сир - то його потрібно розім'яти, змішати з невеликою кількістю солі, гострим перцем і апельсиновим соком. Очищену картоплю нарізати великими шматками. Покласти в сотейник або глибоку сковорідку, куди влити приготований сирний соус. поставити на середній вогонь, при постійному помішуванні довести до кипіння і накрити кришкою. Зробити мінімальний вогонь, готувати приблизно сорок хвилин. Соус потрібно періодично помішувати, а щоб він не пригорів, готувати цю страву рекомендується в посуді з антипригарним покриттям. У процесі приготування кілька разів додайте трохи води - соус швидко густіє. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |