Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картоплю в сирному соусі?
Цей незвичайний для нас спосіб приготування картоплі дуже популярний у Південній Америці. Картопля готується в сирному соусі з додаванням свіжовичавленого апельсинового соку і гострого перцю.
Що знадобиться для приготування
Вісім-десять середніх картоплин
200 грам вершкового сиру (можна замінити плавленими сирками)
Два апельсина
Половина чайної ложки червоного меленого перцю
Сіль за смаком
Приготування

Відіжміть з апельсинів сік. Якщо берете плавлені сирки, то потрібно натерти їх на тертці і змішати з апельсиновим соком, перцем і сіллю. Якщо вершковий сир - то його потрібно розім'яти, змішати з невеликою кількістю солі, гострим перцем і апельсиновим соком.

Очищену картоплю нарізати великими шматками. Покласти в сотейник або глибоку сковорідку, куди влити приготований сирний соус. поставити на середній вогонь, при постійному помішуванні довести до кипіння і накрити кришкою. Зробити мінімальний вогонь, готувати приблизно сорок хвилин. Соус потрібно періодично помішувати, а щоб він не пригорів, готувати цю страву рекомендується в посуді з антипригарним покриттям. У процесі приготування кілька разів додайте трохи води - соус швидко густіє.
Категория: Рецепти |
| Теги: Соус, апельсиновим
Меренги із збитими вершками
Як готується класичне французьке безе?
Риба в кисло-солодкому соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: