Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати картопляний омлет?
В картопляний омлет можна додати будь-які овочі, шинку, ковбасу, варене м'ясо і курку, зелень, спеції. Так що варіантів цього нескладного в приготуванні і смачної страви може бути дуже багато. Що знадобиться для приготування Чотири великих картоплини Дві цибулини Один солодкий болгарський перець (краще червоного кольору) Шість яєць Три столових ложки рослинного або оливкового масла Дві чайних ложки порошку каррі Невеликий пучок зеленої цибулі або будь-зелені Чорний мелений перець і сіль - за смаком Приготування Картоплю чистимо, нарізаємо тонкими кружальцями або дуже тонкими шматочками, скибочками. Цибулю дрібно рубаємо. Солодкий перець розрізаємо навпіл, видаляємо середину з насінням, а м'якоть ріжемо соломкою. В сковорідці розігріваємо дві столові ложки олії. Викладаємо цибулю, обсмажуємо на невеликому вогні до прозорого стану. Потім викладаємо картоплю і обсмажуємо все разом 10-15 хвилин. В кінці потрібно посолити, поперчити. Зняти з вогню і дати картоплі охолонути до кімнатної температури. Яйця збиваємо, солимо за смаком, додаємо спеції і зелень. Змішуємо з обсмаженою картоплею, солодким перцем. Викладаємо в сковорідку, накриваємо кришкою і на невеликому вогні запікаємо до готовності. Подаємо омлет гарячим. До нього дуже добре підійде салат зі свіжих овочів. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |