Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляні скриньки з начинкою?
Швидка, смачна і дуже оригінальна закуска. Начинка з шинки, але вона може бути будь-якою, яку ви придумаєте. Наприклад - з сиру або зі смажених грибів, відвареного курячого м'яса, овочів.
Що знадобиться для приготування
Чотири великих плоских картоплини
70 грам шинки
60 грам сметани
Дві головки цибулі
П'ять зубчиків часнику
Щіпка майорану
Половина чайної ложки меленого чорного перцю
Невеликий пучок петрушки
Вершкове масло
Рослинна олія
Сіль за смаком

Приготування

Шинку потрібно нарізати тонкими довгими смужками (можна соломкою) або натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нашаткувати. Картоплю очистити, краще це зробити картоплечисткою, щоб бульби були рівні, округлі.
Зрізати у картоплі приблизно чверть (по ширині) - це буде кришечка. У більшої частини картоплини вийняти гострою ложкою серединку - це буде місце для начинки.
Цибулю викласти на сковорідку з рослинним маслом, обсмажити до рум'яного кольору. Додати шинку, через дві хвилини зняти з вогню.

Часник пропустити через прес, змішати з дрібно нарізаною зеленню і приправами. Додати сметану.
В іншій сковороді на вершковому маслі обсмажити картопляні човники і кришки. Денце посолити, наповнити начинкою. Зверху покрити сметанним соусом. Накрити кришкою, загорнути у фольгу і покласти у форму. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: буде, це
Цитрусові вафлі з шоколадним соусом
Картопляні крокети
Теплий овочевий салат з кедровими горішками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: