Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати картопляні човники з кукурудзою та квасолею?
Запечена в духовці картопля з начинкою з квасолі, сиру, цибулі, кукурудзи і помідорів. Смачне, ситне і дуже апетитне блюдо, яке може бути і відмінною закускою для святкового столу.
Що знадобиться для приготування
Шість середніх картоплин
Баночка консервованої квасолі
Одна цибулина
Баночка консервованої кукурудзи
Свіжі або консервовані помідори
150 грам твердого сиру
кмин Мелений за смаком
Сіль за смаком
Пучок свіжої зелені
Оливкова або рослинне масло

Приготування

Картоплю чистити не потрібно. Досить буде його добре потерти жорсткою щіткою, змити всі забруднення і обсушити паперовим рушником. Викласти на деко, злегка змастити маслом і запекти в розігрітій до 200 градусів духовці. Час приготування залежить від розміру картоплі (від 40 до 60 хвилин).

Готову картоплю дістати з духовки, трохи остудити. Розрізати навпіл, вийняти частину м'якоті ложечкою, щоб залишилися стінки товщиною 5 мм Поставити в духовку, запікати ще 10 хвилин.

Для начинки змішати в мисці кукурудзу, квасолю, дрібно нарізану цибулю. Додати помідори, посолити і приправити спеціями. В картопляні човники покласти трохи тертого сиру, поставити на 2-3 хвилини в духовку, щоб сир розплавився. Дістати, наповнити начинкою. Прикрасити помідорами і зеленню, подавати до столу на плоскому блюді. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: сиру, начинкою
Печиво з фруктовим макухою
Як готується бефстроганов?
Як приготувати сирний суп з курочкою і часниковими грінками?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: