Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яблучно-сирну запіканку?
Всі сирні запіканки дуже корисні, а якщо додати яблучко або інші фрукти - ягоди, корисність страви зростає. До того ж і смак змінюється в кращу сторону, особливо це важливо, якщо діти не люблять сир. В такому виконанні запіканка обов'язково сподобається, тим більше, якщо її полити медом.
Що знадобиться для приготування
500 грам сухого жирного сиру
Три яйця
Половина склянки цукру
Половина склянки манної крупи
Одне - два яблука
Вершкове масло
Пакетик ванільного цукру

Приготування

Яйця збиваємо з цукром. Сир розтираємо і змішуємо з манною крупою і ванільним цукром. Потім в цю сирну масу додаємо сир і як слід все перемішуємо.
Форму для запікання змащуємо маслом або вистилаємо дно і бортики промасленим папером для випічки. Викладаємо половину сирної маси, на неї - натерті на крупній тертці яблука (якщо яблука дали багато соку - злегка відіжміть їх). Зверху яблука закриваються залишилася сирною масою, верх розрівнюється і змащують розтопленим вершковим маслом (можна змастити сметаною, змішаною з одним яйцем).
Запіканка ставиться в гарячу духовку, готувати її потрібно 40 - 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Готової запіканці дайте охолонути, потім вийміть з форми і полийте медом, варенням або згущеним молоком. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, Яблука
Пиріг з лимоном
Як приготувати суп з пельменями і курятиною?
Як приготувати пісний салат?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: