Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати яблучно-сирну запіканку?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам сухого жирного сиру Три яйця Половина склянки цукру Половина склянки манної крупи Одне - два яблука Вершкове масло Пакетик ванільного цукру Приготування Яйця збиваємо з цукром. Сир розтираємо і змішуємо з манною крупою і ванільним цукром. Потім в цю сирну масу додаємо сир і як слід все перемішуємо. Форму для запікання змащуємо маслом або вистилаємо дно і бортики промасленим папером для випічки. Викладаємо половину сирної маси, на неї - натерті на крупній тертці яблука (якщо яблука дали багато соку - злегка відіжміть їх). Зверху яблука закриваються залишилася сирною масою, верх розрівнюється і змащують розтопленим вершковим маслом (можна змастити сметаною, змішаною з одним яйцем). Запіканка ставиться в гарячу духовку, готувати її потрібно 40 - 50 хвилин при температурі 180 градусів. Готової запіканці дайте охолонути, потім вийміть з форми і полийте медом, варенням або згущеним молоком. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |