Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати імбирне пиво?
Таке пиво - традиційний домашній напій в країнах Західної Африки. Власне кажучи, це навіть і не пиво, а прохолодний напій з імбиру. Одне можу сказати абсолютно точно - він відмінно бадьорить і освіжає у спеку. Для приготування 1.5 літра напою нам знадобиться: 175 - 200г імбиру, 350 г цукру, 2 лимона або лайма, гвоздика - 6 шт. або паличка кориці, ¾ літра киплячої води, ¾ літра холодної води. Приготування: 1. Натріть імбир на дрібній тертці, покладіть його в дерев'яну ступку, і ретельно розімніть товкачем. Залийте імбир киплячою водою і залиште на дві години. 2. Процідіть настій через кілька шарів марлі. М'якоть гарненько відіжміть. 3. Вичавіть з лимона сік. Налийте настій в миску. Додайте в нього холодну воду, лимонний сік, спеції і залиште на годину. 4. Обережно, так, щоб не піднявся осад, злийте напій в глечик, насипте цукор і розмішайте. 5.Охладите в холодильнику Я додаю в імбирне пиво колотий лід. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |