Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати густий томатний суп з картоплею та квасолею?
Суп готується з мінімальною кількістю рідини, і не на плиті, в духовці. Відмінно підійде для холодної, вогкої погоди, коли хочеться наваристого, ситного і зігріваючого супу.
Що знадобиться для приготування
Три курячі ніжки (або стегенця, крила - будь куряче м'ясо на кісточці)
Три - п'ять картоплин
Одна велика морквина
Баночка консервованої білої квасолі (вага квасолі без рідини 280 грам)
Кілька часточок часнику
Половина склянки домашньої аджики з помідорів і перцю
Столова ложка лимонного соку (за бажанням і за смаком)
Рослинна олія
Сіль, цукор і спеції - за смаком
Свіжа зелень (цибуля зелена, кріп, петрушка - що є)

Приготування

куряче м'ясо Відваріть до напівготовності, воду злити, м'ясо промийте.

У вогнетривкий посуд або керамічні горщики влити рослинне масло, покласти куряче м'ясо, приправити спеціями і залити киплячою водою. Води потрібно налити стільки, щоб вона ледь прикривала м'ясо.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і тримати хвилин на 10-15 хвилин.

Додати шматочки картоплі, збризнути маслом, покласти терту моркву і повернути м'ясо в духовку. Температуру зменшити до 180 градусів.

Квасолю промити під проточною водою. У сковорідці розігріти трохи олії, вилити аджику, покласти дрібно нарізаний часник, влити лимонний сік, додати цукор і квасоля. Тушкувати під кришкою п'ять хвилин.

Викласти вміст сковорідки в каструлю з м'ясом і овочами, посолити і приправити спеціями. Готувати в духовці ще 20 хвилин. Подавати суп гарячим, посипавши свіжою зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, покласти
Як приготувати салат з квасолі та грибів?
Огірки, фаршировані редисом, яйцями і шинкою
Як зробити домашні батончики-мюслі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: