Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати густий томатний суп з картоплею та квасолею?
Суп готується з мінімальною кількістю рідини, і не на плиті, в духовці. Відмінно підійде для холодної, вогкої погоди, коли хочеться наваристого, ситного і зігріваючого супу. Що знадобиться для приготування Три курячі ніжки (або стегенця, крила - будь куряче м'ясо на кісточці) Три - п'ять картоплин Одна велика морквина Баночка консервованої білої квасолі (вага квасолі без рідини 280 грам) Кілька часточок часнику Половина склянки домашньої аджики з помідорів і перцю Столова ложка лимонного соку (за бажанням і за смаком) Рослинна олія Сіль, цукор і спеції - за смаком Свіжа зелень (цибуля зелена, кріп, петрушка - що є) Приготування куряче м'ясо Відваріть до напівготовності, воду злити, м'ясо промийте. У вогнетривкий посуд або керамічні горщики влити рослинне масло, покласти куряче м'ясо, приправити спеціями і залити киплячою водою. Води потрібно налити стільки, щоб вона ледь прикривала м'ясо. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і тримати хвилин на 10-15 хвилин. Додати шматочки картоплі, збризнути маслом, покласти терту моркву і повернути м'ясо в духовку. Температуру зменшити до 180 градусів. Квасолю промити під проточною водою. У сковорідці розігріти трохи олії, вилити аджику, покласти дрібно нарізаний часник, влити лимонний сік, додати цукор і квасоля. Тушкувати під кришкою п'ять хвилин. Викласти вміст сковорідки в каструлю з м'ясом і овочами, посолити і приправити спеціями. Готувати в духовці ще 20 хвилин. Подавати суп гарячим, посипавши свіжою зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |