Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати грибні котлети?
Для корисності і різноманітності в грибні котлети додаються овочі і вівсянка. Але не перестарайтеся, основним інгредієнтом все ж повинні бути гриби, краще лісові, але на крайній випадок згодяться і печериці.
Необхідні продукти
500 грам відварених грибів
Половина склянки вівсяних пластівців
Одна цибулина
Одна морквина
Одне яйце
Столова ложка молока
Дві столові ложки манки
Столова ложка крохмалю
Дві - три столові ложки борошна у фарш і три ложки для панірування
Сіль, чорний мелений перець за смаком
Приготування

Збиваємо яйце, змішуємо його з молоком і висипаємо в цю суміш пластівці. Даємо набрякнути приблизно з півгодини.
Чистимо овочі ріжемо шматочками цибулю, моркву натираємо на тертці. Злегка обсмажуємо в рослинному маслі. Завантажуємо в блендер овочі, гриби (вони повинні бути відвареними), подрібнюємо. Додаємо у фарш набряклі пластівці, манку, крохмаль, добре вимішуємо і залишаємо хвилин на десять. Потім додаємо борошно, спеції, сіль, перемішуємо. Фарш вийде рідкуватим, але так і повинно бути.

Набираємо фарш столовою ложкою викладаємо в блюдце з борошном, перевертаємо і потім руками формуємо котлетку. Викладаємо на гарячу сковорідку з олією і обсмажуємо до рум'яної скоринки. Обсмажені котлети складаємо в сотейник, вливаємо трохи води і тушкуємо під кришкою хвилин п'ять.
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, фарш
Як готується омлет з грибами?
Як готується курка в паприці?
Як приготувати пиріжки з капустою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: