Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грибні котлети?
Для корисності і різноманітності в грибні котлети додаються овочі і вівсянка. Але не перестарайтеся, основним інгредієнтом все ж повинні бути гриби, краще лісові, але на крайній випадок згодяться і печериці. Необхідні продукти 500 грам відварених грибів Половина склянки вівсяних пластівців Одна цибулина Одна морквина Одне яйце Столова ложка молока Дві столові ложки манки Столова ложка крохмалю Дві - три столові ложки борошна у фарш і три ложки для панірування Сіль, чорний мелений перець за смаком Приготування Збиваємо яйце, змішуємо його з молоком і висипаємо в цю суміш пластівці. Даємо набрякнути приблизно з півгодини. Чистимо овочі ріжемо шматочками цибулю, моркву натираємо на тертці. Злегка обсмажуємо в рослинному маслі. Завантажуємо в блендер овочі, гриби (вони повинні бути відвареними), подрібнюємо. Додаємо у фарш набряклі пластівці, манку, крохмаль, добре вимішуємо і залишаємо хвилин на десять. Потім додаємо борошно, спеції, сіль, перемішуємо. Фарш вийде рідкуватим, але так і повинно бути. Набираємо фарш столовою ложкою викладаємо в блюдце з борошном, перевертаємо і потім руками формуємо котлетку. Викладаємо на гарячу сковорідку з олією і обсмажуємо до рум'яної скоринки. Обсмажені котлети складаємо в сотейник, вливаємо трохи води і тушкуємо під кришкою хвилин п'ять. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |