Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грецький рибний суп з кабачками?
Рибний суп для нас - це вуха або рибна солянка, у крайньому випадку - суп з рибних консервів. Мабуть, на цьому популярні рибні супи закінчилися. Щоб внести різноманітність у рибне меню, пропоную незвичайний суп з грецької кухні, де до риби додаються різні овочі. Що знадобиться для приготування 600 грам рибного філе 300 грам кабачків 200 грам моркви Одна цибулина 400 грам картоплі 300 грам помідорів Половина головки часнику Стакан сухого білого вина Один лимон Лавровий лист Сіль і перець за смаком Рослинна олія Приготування Цибулю і часник дрібно рубаємо або подрібнюємо в блендері і обсмажуємо в олії. Додаємо терту моркву і вливаємо трохи водички або білого вина щоб морквина тушкувалась. З помідорів знімаємо шкірку, нарізаємо часточками і хвилин через 10 додаємо до цибулі і моркви. Через п'ять хвилин кладемо нарізані шматочками кабачки, солимо і тушкуємо під кришкою поки кабачки не стануть прозорими. Після цього вміст сковорідки перекладаємо в каструлю вливаємо склянку вина, доливаємо води. Ріжемо шматочками картоплю, додаємо в суп, варимо до напівготовності картоплі. Кладемо лаврушку, рибу, спеції і варимо до готовності риби (хвилин 5 - 7, якщо невеликі шматочки філе і 10 хвилин якщо великі шматки). В кінці приготування додаємо часточки лимона. Готового супу даємо настоятися півгодини і розливаємо по тарілках. Лимон хвилин через 10 - 15 з готового супу краще дістати щоб суп не набрав зайвої кислоти. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |