Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати грецький рибний суп з кабачками?
Рибний суп для нас - це вуха або рибна солянка, у крайньому випадку - суп з рибних консервів. Мабуть, на цьому популярні рибні супи закінчилися. Щоб внести різноманітність у рибне меню, пропоную незвичайний суп з грецької кухні, де до риби додаються різні овочі.
Що знадобиться для приготування

600 грам рибного філе
300 грам кабачків
200 грам моркви
Одна цибулина
400 грам картоплі
300 грам помідорів
Половина головки часнику
Стакан сухого білого вина
Один лимон
Лавровий лист
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Цибулю і часник дрібно рубаємо або подрібнюємо в блендері і обсмажуємо в олії. Додаємо терту моркву і вливаємо трохи водички або білого вина щоб морквина тушкувалась. З помідорів знімаємо шкірку, нарізаємо часточками і хвилин через 10 додаємо до цибулі і моркви. Через п'ять хвилин кладемо нарізані шматочками кабачки, солимо і тушкуємо під кришкою поки кабачки не стануть прозорими.

Після цього вміст сковорідки перекладаємо в каструлю вливаємо склянку вина, доливаємо води. Ріжемо шматочками картоплю, додаємо в суп, варимо до напівготовності картоплі. Кладемо лаврушку, рибу, спеції і варимо до готовності риби (хвилин 5 - 7, якщо невеликі шматочки філе і 10 хвилин якщо великі шматки). В кінці приготування додаємо часточки лимона. Готового супу даємо настоятися півгодини і розливаємо по тарілках. Лимон хвилин через 10 - 15 з готового супу краще дістати щоб суп не набрав зайвої кислоти.
Категория: Рецепти |
| Теги: через, суп
Як приготувати сирний суп з креветками?
Теплий овочевий салат з кедровими горішками
Пиріжки зі шпинатом (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: