Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати грецький хліб з бринзою і маслинами?
Хліб можна зробити з будь бринзою - слабосоленої або гострою, з сиром фета або будь ропні сиром. Що знадобиться для приготування 100 мл. теплого молока 100 мл злегка теплої води 15 грам свіжих дріжджів Півтори склянки борошна + ще 100 грам Половина столової ложки цукру Чайна ложка солі Півтори столових ложки рослинного масла 25 грам вершкового масла 120 грам бринзи або фети 120 грам маслин або оливок без кісточок Чайна ложка чебрецю Приготування Дріжджі розтерти з цукром, залити теплою водою, залишити хвилин на десять. Потім влити молоко, масло, додати борошно, сіль і чебрець. Вимісити м'яке, трохи липковатое тісто. В кінці замісу додати вершкове масло. Тісто накрити, поставити в тепло і дати піднятися. Коли збільшиться в два - три рази, обім'яти, вмішати нарізані кружечками маслини. Знову дати тесту піднятися. Готове тісто обім'яти, розкачати в прямокутник, подумки розділити його на три рівні частини. У середину покласти половину бринзи (її нарізати дрібними шматочками), накрити лівою частиною тіста. Знову покласти бринзу і накрити правою частиною тіста. Залишити хліб на расстойку, потім перекласти на змащене маслом деко і поставити в духовку. Випікати 40 - 45 хвилин при температурі 200 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |