Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати грецький хліб з бринзою і маслинами?
Хліб можна зробити з будь бринзою - слабосоленої або гострою, з сиром фета або будь ропні сиром.
Що знадобиться для приготування

100 мл. теплого молока
100 мл злегка теплої води
15 грам свіжих дріжджів
Півтори склянки борошна + ще 100 грам
Половина столової ложки цукру
Чайна ложка солі
Півтори столових ложки рослинного масла
25 грам вершкового масла
120 грам бринзи або фети
120 грам маслин або оливок без кісточок
Чайна ложка чебрецю

Приготування

Дріжджі розтерти з цукром, залити теплою водою, залишити хвилин на десять. Потім влити молоко, масло, додати борошно, сіль і чебрець. Вимісити м'яке, трохи липковатое тісто. В кінці замісу додати вершкове масло. Тісто накрити, поставити в тепло і дати піднятися. Коли збільшиться в два - три рази, обім'яти, вмішати нарізані кружечками маслини. Знову дати тесту піднятися.
Готове тісто обім'яти, розкачати в прямокутник, подумки розділити його на три рівні частини. У середину покласти половину бринзи (її нарізати дрібними шматочками), накрити лівою частиною тіста. Знову покласти бринзу і накрити правою частиною тіста. Залишити хліб на расстойку, потім перекласти на змащене маслом деко і поставити в духовку. Випікати 40 - 45 хвилин при температурі 200 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: накрити, хліб
Як приготувати апельсинові сирники?
Як готується салат з куркою і яєчними млинцями?
Риба з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: