Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гострі курячі ніжки?
Гостроту страви можна варіювати, додаючи або зменшуючи кількість спецій. Якщо слідувати рецептом, куряче м'ясо вийде не дуже гострим.
Що знадобиться для приготування
Літр курячого бульйону (або води)
12 курячих ніжок
Три часточки часнику
Шматочок кореня імбиру (приблизно 3 см, якщо немає свіжого - замініть меленим)
Чотири столові ложки кетчупу
Три столових ложки сливового пюре (консервованого)
Столова ложка бальзамічного оцту
Три столових ложки соєвого соусу
Три столових ложки рослинного масла
Спеції для курки
Половина чайної ложки меленого перцю чилі
Сіль і чорний перець за смаком

Приготування

Промийте курячі ніжки під холодною проточною водою. Доведіть до кипіння бульйон або воду, покладіть ніжки і на слабкому вогні варіть 15 хвилин. Зніміть піну. Дістаньте м'ясо і трохи остудіть його.
Поки ніжки варяться, почистіть імбир і часник, дрібно наріжте. Змішайте з кетчупом, оцтом, сливовим пюре, маслом і соєвим соусом. Додайте спеції для курки, чорний перець і перець чилі. Якщо потрібно, підсолити, але враховуйте що соєвий соус солоний. Обмажте маринадом курячі ніжки, накрийте кришкою, залиште на півгодини - годину. Потім викладіть на деко і запікайте в духовці під грилем (на верхньому рівні) хвилин 10-15. Під час приготування ніжки потрібно два - три рази перевернути. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, ніжки
Рецепти млинців
Як приготувати суп з фрикадельками
Салат "Біла береза" рецепт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: