Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати горохові котлети?
![]() Що знадобиться для приготування Склянку сухого гороху Два яйця Дві - три великих цибулини Три столові ложки сметани або майонезу Чотири столові ложки борошна Сіль, чорний мелений перець, спеції - все за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Горох промити, залити чистою холодною водою і замочити на ніч або на 10 - 12 годин. Потім зварити до готовності. Солити горох потрібно в самому кінці приготування, інакше він буде дуже довго варитися. Перекласти варений горох в блендер або як слід розім'яти товкачиком до однорідної маси. Додати яйця, добре перемішати, а ще краще - збити блендером або міксером щоб шматочки були практично відсутні. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Якщо не маєте нічого проти сирого лука - відразу додавайте його в горох, якщо сиру цибулю не любите - тушкуйте до м'якості на олії і змішайте з гороховим пюре. Додайте сметану або майонез, всі спеції, сіль, перець, борошно і вимішайте густу однорідну масу. Сформуйте невеликі котлетки і обсмажте їх на олії з двох сторін. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |