Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати горіхові мафіни?
Маленькі, пишні мафіни можна приготувати зі звичайних продуктів, і вийдуть вони неймовірно смачними. Рецептів та варіантів приготування мафінів дуже багато - від вишуканих до найпростіших. Горіхові мафіни - досить простий рецепт, в якому дуже багато горіхів. Що знадобиться для приготування 200 грам борошна 100 грам маргарину або вершкового масла 150 грам цукру Два яйця 120 мл. молока 20 грамів фундука 20 грам мигдалю Половина чайної ложки ванільного екстракту Чайна ложка розпушувача Щіпка солі Приготування М'який маргарин або масло кімнатної температури розітріть з цукром в пишну однорідну масу. Влийте ванільний екстракт, додайте сіль, яйця. Продовжуйте збивати на високій швидкості. Борошно змішайте з розпушувачем, просіяти і додати в масляно-яєчну суміш. Добре перемішайте ложкою. Влийте молоко, вимісіть до однорідної консистенції. Горіхи порубаєте ножем або подрібніть в ступці (блендері), але не дуже дрібно. Якщо немає фундука і мигдалю, замініть їх волоськими горіхами. Половину горіхів додайте в тісто, перемішати. Формочки змастіть маслом, заповнити тістом на 2/3. Посипте горішками і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаються мафіни 25-30 хвилин. Перші 15 хвилин духовку не відкривати, мафіни можуть упасти, будуть важкими. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |