Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати геркулесову кашу з яблуками?
Є кілька варіантів приготування вівсянки з яблуками. Вибирайте один з них або чергуйте в різній послідовності, смачна і корисна каша буде частою гостею на вашому столі.
Що знадобиться для приготування
Три - чотири столові ложки вівсяних пластівців (звичайний геркулес)
Одне велике яблуко або два середніх
Одна - дві чайних ложки цукру
Чайна ложечка меду (за смаком)
150 - 200 мл води або молока
Вершкове масло
Щіпка кориці (за бажанням)
Приготування

Варіант перший. З яблук зняти шкірку, м'якоть нарізати невеликими шматочками і разом з пластівцями завантажити в блендер. Влити воду і все збити до однорідного стану. Перелити в каструлю, додати інші інгредієнти і поставити на невеликий вогонь. Довести до кипіння, варити дві - три хвилини.
Варіант другий. Яблука нарізати кубиками, викласти в блендер, влити воду і пюрировать. Перелити в каструлю де вже є всі потрібні інгредієнти, варити на невеликому вогні до готовності.
Варіант третій. Нарізаємо яблука кубиками, викладаємо в каструлю, туди ж додаємо всі інші інгредієнти і на слабкому вогні варимо до готовності.
підказка. Мед краще додавати вже в готову кашу щоб він не втрачав своїх корисних якостей.
Категория: Рецепти |
| Теги: інгредієнти, каструлю
Як приготувати пиріжки з капустою
Пісний медовик
Гречані котлетки з грибним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: