Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати геркулесову кашу з яблуками?
Є кілька варіантів приготування вівсянки з яблуками. Вибирайте один з них або чергуйте в різній послідовності, смачна і корисна каша буде частою гостею на вашому столі. Що знадобиться для приготування Три - чотири столові ложки вівсяних пластівців (звичайний геркулес) Одне велике яблуко або два середніх Одна - дві чайних ложки цукру Чайна ложечка меду (за смаком) 150 - 200 мл води або молока Вершкове масло Щіпка кориці (за бажанням) Приготування Варіант перший. З яблук зняти шкірку, м'якоть нарізати невеликими шматочками і разом з пластівцями завантажити в блендер. Влити воду і все збити до однорідного стану. Перелити в каструлю, додати інші інгредієнти і поставити на невеликий вогонь. Довести до кипіння, варити дві - три хвилини. Варіант другий. Яблука нарізати кубиками, викласти в блендер, влити воду і пюрировать. Перелити в каструлю де вже є всі потрібні інгредієнти, варити на невеликому вогні до готовності. Варіант третій. Нарізаємо яблука кубиками, викладаємо в каструлю, туди ж додаємо всі інші інгредієнти і на слабкому вогні варимо до готовності. підказка. Мед краще додавати вже в готову кашу щоб він не втрачав своїх корисних якостей. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |