Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузово-кокосове печиво?
Чудовий рецепт! Навіть якщо ви не любите гарбузи, печиво вам сподобається - смак гарбуза не відчувається, але вона надає яскравий колір випічці.
Що знадобиться для приготування

200 мл гарбузового пюре (стакан)
Чотири столові ложки кокосової стружки
Три столові ложки цукру
50 грам вершкового масла або маргарину
Одне яйце
400 грам борошна
Пакетик розпушувача (12 грам)
Пакетик ванільного цукру

Приготування

зрізаємо З гарбуза шкірку, видаляємо волокнисту серединку з насінням. Нарізаємо м'якоть скибочками і запікаємо в духовці до м'якості. Потім за допомогою блендера пюрируем.
М'яке вершкове масло (або маргарин) збиваємо з цукром, додаємо яйце, кокосову стружку, ванільний цукор і гарбузове пюре. Все добре вимішуємо.
просіваємо Борошно з розпушувачем, додаємо в гарбузову масу. Замішуємо не дуже круте тісто (воно має залишатися м'яким, пластичним). Відриваємо від тесту невеликі шматочки, формуємо кульки і викладаємо на деко, застелений пекарської папером. Випікається печиво приблизно півгодини при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, Печиво
Лазанья - рататуй
М'ятний лимонад
Як приготувати яєчню в помідорі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: