Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузове печиво з горіхами?
Добірку рецептів з гарбузом пропоную поповнити ще одним - на цей раз гарбузове печиво будемо готувати з додаванням горіхів. Що знадобиться для приготування 200 грам гарбузового пюре Столова ложка молока Чотири столові ложки цукру (за смаком) Одне яйце Половина склянки рослинного масла Дві склянки борошна Пакетик ванільного цукру Дві чайних ложки розпушувача Щіпка солі Волоські горіхи (кількість - за бажанням) Приготування Для печива потрібно брати рослинне масло без запаху (соняшникова рафінована), оливкова не підійде (воно може дати гірчинку). Змішайте міксером гарбузове пюре з яйцями, молоком, маслом, цукром і ванільним цукром. В іншому посуді змішайте просіяне борошно, розпушувач і сіль. Додайте в рідку суміш суху і змішайте міксером на невеликій швидкості. Тісто має бути однорідним, гладеньким. Горішки підсушіть в духовці, подрібніть в ступці або блендером. Додайте в тісто. Деко для випічки застелити пекарської папером. За допомогою чайної ложечки викладайте тісто, залишаючи між печивом невелику відстань. Можна викладати тісто на борошно і катати кульки - так печиво вийде більш акуратним. Поставте печиво в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте приблизно 20 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |