Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати гарбузове кекси?
Ароматні кекси, злегка влажноватые, м'які. В тісто за бажанням можна додавати різні спеції, сухофрукти, горіхи. Що знадобиться для приготування Три яйця 200 грам свіжого натертого гарбуза (зайвий сік віджати) 200 грам борошна 175 грам цукру 100 мл рослинного масла 100 грам родзинок Цедра одного апельсина Дві чайних ложки меленої кориці Чайна ложка соди (погасити оцтом) Пакетик ванільного цукру Приготування Гарбуз натерти на дрібній тертці, виділився сік віджати. Родзинки розпарити на водяній бані, обсушити, обваляти в борошні. Збити яйця з цукром в пишну масу, влити рослинне масло і продовжувати збивати. Додати апельсинову цедру, гарбуз, ізюм, все вимішати. Борошно просіяти в окремий посуд, змішати з корицею і ванільним цукром. В яєчно-масляну суміш поступово всипати борошняну суміш, відразу ж розмішуючи. Як тільки вся мука буде додана - розкласти тісто по формочках (найзручніше пекти кекси в металевих формах, вставивши в них паперові розетки). Поставити кекси в розігріту до 180 градусів духовку, випікати приблизно 25-30 хвилин. Готові кекси можна прикрасити шоколадною помадкою або посипати цукровою пудрою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |