Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати гарбузове кекси?
Ароматні кекси, злегка влажноватые, м'які. В тісто за бажанням можна додавати різні спеції, сухофрукти, горіхи.

Що знадобиться для приготування

Три яйця
200 грам свіжого натертого гарбуза (зайвий сік віджати)
200 грам борошна
175 грам цукру
100 мл рослинного масла
100 грам родзинок
Цедра одного апельсина
Дві чайних ложки меленої кориці
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Пакетик ванільного цукру
Приготування

Гарбуз натерти на дрібній тертці, виділився сік віджати. Родзинки розпарити на водяній бані, обсушити, обваляти в борошні. Збити яйця з цукром в пишну масу, влити рослинне масло і продовжувати збивати. Додати апельсинову цедру, гарбуз, ізюм, все вимішати.

Борошно просіяти в окремий посуд, змішати з корицею і ванільним цукром. В яєчно-масляну суміш поступово всипати борошняну суміш, відразу ж розмішуючи. Як тільки вся мука буде додана - розкласти тісто по формочках (найзручніше пекти кекси в металевих формах, вставивши в них паперові розетки).
Поставити кекси в розігріту до 180 градусів духовку, випікати приблизно 25-30 хвилин. Готові кекси можна прикрасити шоколадною помадкою або посипати цукровою пудрою.
Категория: Рецепти |
| Теги: сік, кекси
Як зробити домашні батончики-мюслі?
Як у кулінарії використовується корінь імбиру?
Куряче філе, приготоване під телятину
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: