Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фритатту з картоплею і солодким перцем?
Пропоную один із варіантів приготування смачного і ситного сніданку. Фрітатта - це складний омлет з різними добавками, але на відміну від звичайного омлету він готується в духовці. Що знадобиться для приготування (на три порції) Шість яєць Дві - три картоплини Одна цибулина Один болгарський перець Половина чайної ложки сушеного розмарину Сіль, чорний перець, інші спеції і приправи за смаком Приготування Картоплю чистимо, розрізаємо навпіл, потім кожну половинку ще навпіл і нарізаємо тонкими скибочками, трохи товщі, ніж чіпси. Цибулю ріжемо півкільцями, перець - смужками. В сковорідці розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю, додаємо перець і обсмажуємо все разом до м'якості перцю. Шумівкою перекладаємо овочі на тарілку, а в це ж масло викладаємо картоплю. Обсмажуємо його до готовності, постійно помішуючи. Картопля не повинен сильно засмажитися, потрібно готувати на середньому вогні. До готового картоплі додаємо цибулю і перець, перемішуємо. В окремому посуді збиваємо яйця з сіллю, перцем, розмарином і іншими спеціями. Заливаємо овочі яєчною сумішшю і ставимо в духовку. Запікаємо до готовності на середньому вогні. Подаємо з овочевим салатом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |