Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фритатту з кабачками?
Фрітатта - це омлет з овочами, смачне, легке у приготуванні блюдо. У сезон кабачків ще й чудова можливість знайти застосування корисного овочу. Що знадобиться для приготування 700 грам кабачків Одна велика цибулина Кілька часточок часнику Чотири - п'ять яєць 100 грам сиру Базилік або інша зелень за смаком Сіль і чорний мелений перець Рослинна олія Приготування Розігріти олію, обсмажити до прозорості нарізану кубиками цибулю, покласти часник і теж трохи обсмажити. Поки смажиться цибуля, з кабачків зрізати шкірку, нарізати їх тонкими скибочками (півкільцями). Всі разом обсмажувати хвилин десять. В кінці посолити, поперчити, перекласти на тарілку. Яйця збити. Натерти на дрібній тертці сир. Половину додати до яєць, посолити і поперчити за смаком, приправити базиліком або зеленню. Залити цією сумішшю кабачки, перемішати. Форму для запікання змастити олією. Викласти суміш кабачків і яєць, розрівняти, зверху посипати які залишилися сиром. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 - 25 хвилин. Омлет трохи остудити - тоді він буде краще тримати форму. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |