Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фритатту з кабачками?
Фрітатта - це омлет з овочами, смачне, легке у приготуванні блюдо. У сезон кабачків ще й чудова можливість знайти застосування корисного овочу.
Що знадобиться для приготування

700 грам кабачків
Одна велика цибулина
Кілька часточок часнику
Чотири - п'ять яєць
100 грам сиру
Базилік або інша зелень за смаком
Сіль і чорний мелений перець
Рослинна олія

Приготування

Розігріти олію, обсмажити до прозорості нарізану кубиками цибулю, покласти часник і теж трохи обсмажити.
Поки смажиться цибуля, з кабачків зрізати шкірку, нарізати їх тонкими скибочками (півкільцями). Всі разом обсмажувати хвилин десять. В кінці посолити, поперчити, перекласти на тарілку.
Яйця збити. Натерти на дрібній тертці сир. Половину додати до яєць, посолити і поперчити за смаком, приправити базиліком або зеленню. Залити цією сумішшю кабачки, перемішати.
Форму для запікання змастити олією. Викласти суміш кабачків і яєць, розрівняти, зверху посипати які залишилися сиром. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20 - 25 хвилин. Омлет трохи остудити - тоді він буде краще тримати форму.
Категория: Рецепти |
| Теги: яєць, кабачків
Як самостійно приготувати арахісову пасту?
Як зварити чудові спагетті з цукіні, базиліком і перцем чилі?
Оладки з кабачків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: