Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фрикадельки з овочами?
Страва з серії легких і швидких рецептів. Ну і звичайно смачних - м'ясо в поєднанні з овочами - це завжди дуже смачно, в будь-яких пропорціях ви не брали інгредієнти. Що знадобиться для приготування 500 грам будь-якого фаршу Два яйця Дві цибулини Кілька часточок часнику Два кабачка 250 грам помідорів чері або дрібних помідор Банка помідорів у власному соку (або 400 грам свіжих помідор) 150 мл бульйону чи води 100 грам панірувальних сухарів Сіль, перець, спеції - все за смаком Пучок свіжої зелені петрушки Рослинна олія Приготування У фарш додати яйця, пропущений через прес часник, всі спеції, сіль і панірувальні сухарі. Добре перемішати, дати постояти кілька хвилин, щоб сухарі набубнявіли. Потім сформувати невеликі фрикадельки, обсмажити в олії до рум'яної скоринки. Викласти фрикадельки в форму для запікання. Кабачки розрізати уздовж на чотири частини, потім кожну частину нарізувати скибочками. Помідори ріжемо половинками, якщо великі - часточками. Дрібно рубаємо цибулю і часник, обсмажуємо в маслі, додаємо кабачки і через кілька хвилин вливаємо бульйон або воду. Даємо закипіти, додаємо помідори у власному соку, тушкуємо п'ять хвилин. солимо, перчимо. Заливаємо цією сумішшю фрикадельки, зверху розкладаємо половинки помідорів і запікаємо в духовці півгодини при температурі 200 градусів. В кінці приготування посипаємо петрушкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |