Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фрикадельки з овочами?
Страва з серії легких і швидких рецептів. Ну і звичайно смачних - м'ясо в поєднанні з овочами - це завжди дуже смачно, в будь-яких пропорціях ви не брали інгредієнти.
Що знадобиться для приготування

500 грам будь-якого фаршу
Два яйця
Дві цибулини
Кілька часточок часнику
Два кабачка
250 грам помідорів чері або дрібних помідор
Банка помідорів у власному соку (або 400 грам свіжих помідор)
150 мл бульйону чи води
100 грам панірувальних сухарів
Сіль, перець, спеції - все за смаком
Пучок свіжої зелені петрушки
Рослинна олія

Приготування

У фарш додати яйця, пропущений через прес часник, всі спеції, сіль і панірувальні сухарі. Добре перемішати, дати постояти кілька хвилин, щоб сухарі набубнявіли. Потім сформувати невеликі фрикадельки, обсмажити в олії до рум'яної скоринки.
Викласти фрикадельки в форму для запікання. Кабачки розрізати уздовж на чотири частини, потім кожну частину нарізувати скибочками. Помідори ріжемо половинками, якщо великі - часточками. Дрібно рубаємо цибулю і часник, обсмажуємо в маслі, додаємо кабачки і через кілька хвилин вливаємо бульйон або воду. Даємо закипіти, додаємо помідори у власному соку, тушкуємо п'ять хвилин. солимо, перчимо. Заливаємо цією сумішшю фрикадельки, зверху розкладаємо половинки помідорів і запікаємо в духовці півгодини при температурі 200 градусів. В кінці приготування посипаємо петрушкою.
Категория: Рецепти |
| Теги: помідорів, Фрикадельки
Китайський салат з кукурудзою
Цукрові трубочки
Рулети з лаваша з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: