Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фрикадельки з грибним соусом?
Фрикадельки можна приготувати за звичайним рецептом - фарш, яйце і спеції. Головне в цій страві - грибний соус, який робить смак страви яскравим, насиченим і незвичайним. Подавати його можна з пастою, картопляним пюре або відварною картоплею. Що знадобиться для приготування 400 грам м'ясного фаршу Одне яйце Сіль і спеції за смаком Дві столові ложки вершкового масла Для соусу Одна цибулина Дві склянки нарізаних грибів (свіжих печериць) Половина склянки сухого червоного вина Чотири столові ложки борошна Три склянки грибного бульйону Неповний склянку вершків Сіль і спеції за смаком Приготування У фарш додати яйце, спеції, посоліть. При бажанні можна дрібно порізати одну цибулину і теж додати в фарш. Зробіть невеликі фрикадельки і обсмажте у вершковому маслі до готовності (5-6 хвилин достатньо). Перекладіть фрикадельки в каструлю з товстим дном або в казанок. Дрібно порубаєте лук і спасеруйте його в залишився від фрикадельок олії. Через три хвилини додайте гриби і обсмажуйте ще хвилин п'ять. Влийте вино, готуйте одну-дві хвилини поки воно майже повністю не випарується. Потім додайте борошно, перемішайте. Через дві хвилини влити грибний бульйон, розмішати соус віночком і після закипання варіть п'ять хвилин. Вилийте соус до фрикадельок. Додайте вершки, посоліть і поперчіть, дайте закипіти на невеликому вогні під кришкою готуйте 40-45 хвилин. Подавайте з гарніром. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |