Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати фрикадельки з гарбузом?
Солодкувата гарбуз дуже добре поєднується з насиченим смаком м'ясних фрикадельок. Для цієї страви гарбуз краще запекти в духовці.
Що знадобиться для приготування

500 грам м'ясного фаршу
Одна цибулина
Дві часточки часнику
Одне яйце
500 грам сирої гарбуза (очищеної від шкірки і насіння)
Столова ложка рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Наріжте гарбуз кубиками, невеликими, приблизно по 2 див. Перекладіть на змащений маслом деко, збризніть маслом, посоліть і поперчіть за смаком. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте до м'якості (хвилин 15-20).
Поки запікається гарбуз, займемося фрикадельками. Цибулю і часник дрібно рубаємо. Додаємо у фарш, вбиваємо яйце, приправляємо сіллю і меленим перцем. Вимішуємо. Формуємо невеличкі кульки і обсмажуємо на сильному вогні до золотистого кольору. Потім перекладаємо не деко до гарбузі і запікаємо ще десять хвилин.
Щоб фрикадельки і гарбуз не пригоріли, налийте на деко трохи водички. Не перестарайтеся з рідиною! Інакше гарбуз розм'якне і стане водянистою.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: деко, гарбуз
Як зробити домашній плавлений сир?
Вівсяне печиво з яблуками
Як спекти вівсяні кекси з маковою начинкою?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: