Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фрикадельки з гарбузом?
Солодкувата гарбуз дуже добре поєднується з насиченим смаком м'ясних фрикадельок. Для цієї страви гарбуз краще запекти в духовці. Що знадобиться для приготування 500 грам м'ясного фаршу Одна цибулина Дві часточки часнику Одне яйце 500 грам сирої гарбуза (очищеної від шкірки і насіння) Столова ложка рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Наріжте гарбуз кубиками, невеликими, приблизно по 2 див. Перекладіть на змащений маслом деко, збризніть маслом, посоліть і поперчіть за смаком. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте до м'якості (хвилин 15-20). Поки запікається гарбуз, займемося фрикадельками. Цибулю і часник дрібно рубаємо. Додаємо у фарш, вбиваємо яйце, приправляємо сіллю і меленим перцем. Вимішуємо. Формуємо невеличкі кульки і обсмажуємо на сильному вогні до золотистого кольору. Потім перекладаємо не деко до гарбузі і запікаємо ще десять хвилин. Щоб фрикадельки і гарбуз не пригоріли, налийте на деко трохи водички. Не перестарайтеся з рідиною! Інакше гарбуз розм'якне і стане водянистою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |