Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати форель у власному соку?
Форель готується у фользі. Можна просто запекти рибу у власному соку, а можна зробити подушку з напівготового рису або картоплі - відразу буде і гарнір. Крім форелі за цим рецептом непогано виходить і морський окунь.
Що знадобиться для приготування
Форель (або морський окунь)
Ріпчаста лук або цибулю - порей (яку любите)
Трохи лимонного соку
Майонез
Спеції і приправи для риби
Сіль за смаком
Харчова фольга
Приготування

Рибу чистимо, миємо, видаляємо нутрощі. Обсушуємо паперовим рушником. Солимо, перчимо, натираємо спеціями і скроплюємо лимонним соком.
Відрізаємо шматок фольги довше ніж риба. Змащуємо поверхню олією (щоб не прилипла риба), укладаємо на фольгу рибу. Якщо робите з гарніром, то розкладіть на фользі або відварений до напівготовності рис або сиру картоплю нарізану кружечками (картопля теж можна відварити до напівготовності). І вже на рис або овочі викладаємо рибу. Поливаємо її майонезом, засипаємо великою кількістю нарізаного півкільцями цибулі. З'єднуємо краї фольги, щільно защипуємо щоб не витік сік під час запікання. Ставимо в розігріту духовку і запікаємо при температурі 180 градусів приблизно півгодини.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: рибу, фольги
Як готувати запечені яблука з рисом?
Моркву на пару
Поради з приготування овочів та страв з них
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: