Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати форель у власному соку?
Форель готується у фользі. Можна просто запекти рибу у власному соку, а можна зробити подушку з напівготового рису або картоплі - відразу буде і гарнір. Крім форелі за цим рецептом непогано виходить і морський окунь. Що знадобиться для приготування Форель (або морський окунь) Ріпчаста лук або цибулю - порей (яку любите) Трохи лимонного соку Майонез Спеції і приправи для риби Сіль за смаком Харчова фольга Приготування Рибу чистимо, миємо, видаляємо нутрощі. Обсушуємо паперовим рушником. Солимо, перчимо, натираємо спеціями і скроплюємо лимонним соком. Відрізаємо шматок фольги довше ніж риба. Змащуємо поверхню олією (щоб не прилипла риба), укладаємо на фольгу рибу. Якщо робите з гарніром, то розкладіть на фользі або відварений до напівготовності рис або сиру картоплю нарізану кружечками (картопля теж можна відварити до напівготовності). І вже на рис або овочі викладаємо рибу. Поливаємо її майонезом, засипаємо великою кількістю нарізаного півкільцями цибулі. З'єднуємо краї фольги, щільно защипуємо щоб не витік сік під час запікання. Ставимо в розігріту духовку і запікаємо при температурі 180 градусів приблизно півгодини. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |