Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати фокаччу з прованськими травами?
![]() Що знадобиться для приготування Пакетик сухих дріжджів 350 грам борошна Дві столових ложки рослинного масла 250 мл теплої води Чайна ложка солі Половина чайної ложки цукру Столова ложка сухих прованських трав + дві столові ложки раст. масла для змащення Приготування Дріжджі змішати з цукром, залити теплою водою, розмішати і почекати поки з'явиться шапочка піни. Додати сіль, борошно, дві столові ложки масла і замісити м'яке однорідне тісто. Воно має бути еластичним і не липнути до рук. Покласти його в змащену маслом посуд, накрити, дати піднятися в теплому місці. За часом це займе близько години. Після підйому тісто ще раз добре вимісити. Розділити на кілька частин, з кожної сформувати корж і покласти на змащене маслом деко. Прованські трави змішати з маслом. У кожній хлібині пальчиком зробити поглиблення, змастити підготовленою сумішшю, залишити на півгодини для підйому. Випікати 20 - 25 хвилин при температурі 180 градусів. Сильно не подрумянивать, коржі повинні залишатися светленькие. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |