Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати датський кокосовий пиріг?
Рекомендується точно слідувати рецептурою, не змінювати пропорції продуктів, тоді пиріг вийде дуже і дуже смачним. Єдине, що можна додати в тісто натерти яблучко, але це справа смаку.
Необхідні продукти для тесту
300 мл. молока
75 грам маргарину
375 грам цукру
375 грам борошна
Шість яєць
Чотири чайних ложки розпушувача
Три чайних ложки ванільного цукру

Для верху

50 мл молока
125 грам м'якого маргарину
100 грам кокосової стружки
250 грам коричневого цукру
Приготування

Молоко підігріти, розчинити в ній маргарин. Остудити до кімнатної температури. Додавати по одному яйцю, відразу ж збиваючи міксером суміш. Коли всі яйця будуть додані, ввести цукор, ванільний цукор, розмішати і додати просіяне борошно і розпушувач. Тісто вийде рідким, але це так і повинно бути.
Форму з бортиками застелити пергаментом (і бортики теж закрити), вилити тісто і поставити в гарячу духовку. Випікати при температурі 200 градусів близько півгодини.

Поки випікається пиріг, приготувати начинку. Перемішати всі інгредієнти, повинна вийти густа кашка. Дістати готовий пиріг з духовки, верх покрити начинкою і поставити назад ще на п'ять - сім хвилин. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг
Варення з пелюсток троянди
Морозиво в безе
Варення з чорноплідної горобини (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: