Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати датський гороховий суп?
Незвичайний варіант горохового супчику з хересом і естрагоном.
Список продуктів: два стебла цибулі-порею, ріпчаста цибулина, сто грамів копченої ковбаски нарізаною кубиками, одна велика картоплина, одна морквина, чотириста грамів жовтого гороху, дві копчені рульки, один стебло селери, кілька лаврових листочків, 2/3 склянки хересу (марсали), листочки від трьох гілочок орегано, дві гілочки естрагону, чорний і червоний перчик, три зубчики часничку, сіль, трохи олії.

Процес приготування:
Горох і рульки заливаємо трьома літрами чистої води і варимо до полумягкости гороху. Цибуля порей ріжемо полуколечками, а картоплю, селеру, моркву і ріпчасту цибулю дрібно рубаємо. Подрібнюємо часник і зелень.
Ковбаску, порей і цибулю пасеруємо на олії, деглазируем половинкою від зазначеної кількості хересу і додаємо до гороху. Пасеруємо селеру, моркву, часник і кладемо в суп.
Готуємо супчик до повної м'якості гороху та інших овочів, додаємо сіль, спеції, залишився херес і проварюємо 15 хвилин. Слухаємо рульки, знімаємо шкіру, кістки і жир. М'ясо дрібно ріжемо, кладемо в суп гороховий.
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, гороху
Суп із сочевиці зі шпинатом (рецепт)
Лінива тортилья
Як приготувати бутербродики з картоплею?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: