Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати чатні з гарбуза і яблук?
Чатні - це індійська приправа, дуже смачна, насиченого кисло-солодкого смаку. Вона подається до чого завгодно - рісу, нуту, хлібним коржиків, омлету,
Що знадобиться для приготування

Кілограм гарбуза
400 грам яблук
200 грам цибулі
250 грам винограду (якщо є)
200 мл яблучного соку
200 мл фруктового оцту
Сім столових ложок цукру
Дві чайних ложки солі
Половина чайної ложки кориці
Чайна ложка меленого імбиру
Щіпка кардамону
Перець чилі - за смаком

Приготування

Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння, ріжемо кубиками. Яблука ріжемо шматочками. Додаємо цукор і сіль, залишаємо на ніч щоб гарбуз і яблука пустили сік. Потім ставимо на вогонь, додаємо подрібнену цибулю, вливаємо яблучний сік і варимо на невеликому вогні до м'якості.
Перекладаємо масу в блендер, вливаємо оцет, кладемо всі спеції і подрібнюємо до однорідної маси. Вийшло пюре знову ставимо на слабкий вогонь, варимо приблизно годину, періодично помішуючи. Додаємо виноградини (з них видалити кісточки) і варимо до золотистого кольору.
Якщо хочете зберігати чатні довго, то його гарячим потрібно розфасувати по стерильним банкам і закатати.
Категория: Рецепти |
| Теги: чатні, варимо
Як готується курячий плов в горщиках?
Як готувати яблука в карамелі?
Сирне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: