Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати баранину з овочами?
М'ясо з гарніром є улюбленою стравою практично всіх чоловіків. Одна з варіацій - це ніжна і ситна баранина з овочами. Для її приготування потрібно не дуже багато часу і перелік продуктів без особливих вишукувань. Отже, що ж знадобиться для приготування? Буде потрібно: - 1 кілограм відбірної баранини, - 0,5 кг рису, - зрілий качан капусти, - по 3 штуки ріпчастої цибулі, болгарського перцю, стиглих помідорів, моркви, - 2 зубчики часнику, - 3 ст. ложки соняшникової олії, - спеції: перець, сіль. Підготовлене м'ясо і часник дрібно нарізають. Капустяний качан розбирають на листи, що залишилися овочі ріжуть кружальцями. В каструлю або казан наливають масло, додають трохи води і вистилають дно і стінки посуду соковитими капустяним листям. Викладають шарами м'ясо, овочі, поверх яких також настилають листя. Тушкувати страву необхідно під кришкою протягом години. Потім верхні листки доведеться підняти, підсипати зверху рис і продовжувати гасити ще близько тридцяти хвилин. Готову страву посипають зеленню - це додасть особливу пікантність смаку і неповторний аромат. Спеції додають, виходячи з власних уподобань. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |