Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати баранину з овочами?
М'ясо з гарніром є улюбленою стравою практично всіх чоловіків. Одна з варіацій - це ніжна і ситна баранина з овочами. Для її приготування потрібно не дуже багато часу і перелік продуктів без особливих вишукувань. Отже, що ж знадобиться для приготування?
Буде потрібно:
- 1 кілограм відбірної баранини,
- 0,5 кг рису,
- зрілий качан капусти,
- по 3 штуки ріпчастої цибулі, болгарського перцю, стиглих помідорів, моркви,
- 2 зубчики часнику,
- 3 ст. ложки соняшникової олії,
- спеції: перець, сіль.
Підготовлене м'ясо і часник дрібно нарізають. Капустяний качан розбирають на листи, що залишилися овочі ріжуть кружальцями. В каструлю або казан наливають масло, додають трохи води і вистилають дно і стінки посуду соковитими капустяним листям. Викладають шарами м'ясо, овочі, поверх яких також настилають листя. Тушкувати страву необхідно під кришкою протягом години. Потім верхні листки доведеться підняти, підсипати зверху рис і продовжувати гасити ще близько тридцяти хвилин. Готову страву посипають зеленню - це додасть особливу пікантність смаку і неповторний аромат. Спеції додають, виходячи з власних уподобань.
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, додають
Капустяні конвертики в клярі
Як зробити банановий пудинг?
Як приготувати «Швидкий сніданок для чоловіка»
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: