>Навіть самий звичайний омлет можна урізноманітнити, якщо додати до нього незвичайні інгредієнти і правильно приготувати. Отже, для приготування омлету з руколою по французькому рецепту вам знадобиться : 4 яйця, ¼ чайної ложки солі, 30 г вершкового масла, 30 грам шинки, 10 грам рукколи.
Приготування: 4 яйця Розбити в миску, посолити і добре збити виделкою до тих пір, поки не утворюється однорідна суміш. Додати розтоплене масло, добре перемішати. Нагріти сковороду на невеликому вогні, влити туди половину суміші.
інша половина піде на другий рулет. Випікаємо на сковороді до тих пір, поки при нахилі сковороди вниз почне повзти весь омлет, а не тільки рідкий верх.
Після того, як вийшла потрібна консистенція, вимикайте вогонь і поки омлет не встиг пересохнути, викладіть начинку на його край. Швидко поверніть омлет в рулет і покладіть його на тарілку. Перед подачею на стіл наріжте скибочками. Можна подавати зі сметаною або різними соусами за вашим смаком.