Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати бананове пюре з медом і вершками?
Смачний і корисний десерт, в якому мінімальний набір продуктів. Йогурт можна брати натуральний - без добавок або з додаванням шматочків банана.
Що знадобиться для приготування

150 грам йогурту
Дві столові ложки меду
Чотири банана
100 мл. жирних вершків (жирність 30%)
Лимонний сік за смаком
мигдальний горіх Мелений - за смаком і за бажанням

Приготування

Вершки потрібно збити міксером на високій швидкості. Збивайте, поки вони не стануть хрусткими і пишними.
В окремий посуд банани наріжте дрібними шматочками, блендером розімніть їх в пюре. У бананове пюре влийте йогурт, мед і лимонний сік за смаком. Ще раз збийте блендером. Якщо додаєте мед густий, то його потрібно розтопити на водяній бані до рідкого стану і додавати теж за смаком (якщо не дуже любите солодке, то буде достатньо однієї столової ложки на чотири банана).
В отриману масу обережно додайте збиті вершки, частина залиште для прикраси. Розкладіть десерт з високих склянках або по креманкам, Зверху покладіть по ложці вершків і посипте меленим мигдалем.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, смаком
Що приготувати з фаршу?
Як приготувати варення полуничне
Як готуються котлети з крабових паличок?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: