Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати бананове пюре з медом і вершками?
![]() Що знадобиться для приготування 150 грам йогурту Дві столові ложки меду Чотири банана 100 мл. жирних вершків (жирність 30%) Лимонний сік за смаком мигдальний горіх Мелений - за смаком і за бажанням Приготування Вершки потрібно збити міксером на високій швидкості. Збивайте, поки вони не стануть хрусткими і пишними. В окремий посуд банани наріжте дрібними шматочками, блендером розімніть їх в пюре. У бананове пюре влийте йогурт, мед і лимонний сік за смаком. Ще раз збийте блендером. Якщо додаєте мед густий, то його потрібно розтопити на водяній бані до рідкого стану і додавати теж за смаком (якщо не дуже любите солодке, то буде достатньо однієї столової ложки на чотири банана). В отриману масу обережно додайте збиті вершки, частина залиште для прикраси. Розкладіть десерт з високих склянках або по креманкам, Зверху покладіть по ложці вершків і посипте меленим мигдалем. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |