Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ананасовий пиріг з мигдалем?
Виглядає пиріг дуже ефектно, і стане прекрасним десертом під час застілля. Готується він максимально просто. Мигдаль в рецепті частково замінює борошно, тому він повинен бути размолот в порошок. Можна замінити його фундуком, але волоські горіхи не підійдуть - в такій кількості вони будуть давати гірчинку. Що знадобиться для приготування Баночка консервованих ананасів (кільцями) 200 грамів маргарину або вершкового масла 100 грам свіжої або замороженої вишні (можна взяти з компоту) 150 грам мелених горіхів (фундук або мигдаль) Два яйця 100 грам борошна 150 грам цукру Чотири столові ложки абрикосового джему Чайна ложка розпушувача Щіпка солі Приготування Візьміть форму невеликого діаметра (20-22 см), добре змастіть маслом і посипте цукром. На дно викладіть кільця ананасів, між ними покладіть вишню. масло або маргарин змішуємо з цукром і розтираємо до білого. Поступово додаємо мелені горіхи, збиті яйця і просіяне борошно. Все вимішуємо до однорідної маси, додаємо розпушувач і сіль. Вийшло в'язке тісто викладаємо на ананаси, розрівнюємо. Ставимо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 40-50 хвилин. Готовий пиріг перевертаємо на решітку, даємо трохи охолонути і перекладаємо на блюдо. Джем розігріваємо до консистенції густого сиропу, змащуємо поверхню пирога. Чекаємо, поки пиріг охолоне, нарізаємо шматочками і кличемо гостей до столу. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |