Главная » Статьи » Рецепти

Сирно-кавовий мус (рецепт)
Це дуже смачний десерт, для дітей не підходить, оскільки кавовий лікер (а він є в інгредієнтах) дітям давати не бажано, все таки це спиртне.))
Отже, в маленькій кавовій чашці треба розвести молоко з розчинною кавою. Молоко попередньо трохи підігріваємо, розчинний кава відставляємо в сторону. Тим часом грамів двісті сиру (тільки не кислого, сир повинен бути супер свіжим) подрібнюємо в пюре в блендері, потім сюди ж і розведений у молоці кави вливаем.Получается красива кавового відтінку маса.))

Тепер окремо збиваємо білок від одного яйця, як тільки маса пишною і стане щільною, додаємо її до кавової сирною маса. Цукор за смаком додаємо і лікеру (лікер шоколадний або кавовий) додаємо за смаком, масу ще раз збиваємо блендером і розкладаємо по красивим десертним рюмочкам. Цієї кількості кавового мусу вистачає для наповнення чотирьох бокалів від Мартіні. Ставимо келихи хвилин на 15 охолодитися і подаємо.
Приємного!
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: маса, додаємо
Як запекти курку з гірчицею?
Як зробити банановий пудинг?
Виноградне желе
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: