Главная » Статьи » Рецепти

Як готуються милинки?
Милинки - це страви болгарської кухні, булочки з дріжджового тіста з заливкою. Заливка робиться з молока, яєць та бринзи, яку цілком можна замінити зернистим підсоленим сиром.
Що знадобиться для тіста

15 грам свіжих дріжджів
50 грам маргарину
200 мл. молока
Половина чайної ложки солі
Чайна ложка цукру
350 - 400 грам борошна

Для заливки

Три яйця
150 грам бринзи або солоного сиру
50 мл молока
50 грам вершкового масла або маргарину
Дві столові ложки борошна

Приготування

В теплому молоці розмішуємо сіль і цукор, розводимо дріжджі, додаємо п'ять столових ложок борошна, розмішуємо. Ставимо на півгодини в тепле місце до появи «шапочки». У підійшла опару кладемо решту борошна і вливаємо розтоплений маргарин. Замішуємо тісто. Воно повинно вийти дуже м'яким, еластичним, не липнути до рук. Борошно у всіх різна, краще всипати її по частинах. Тісто добре вимісити, покласти у змащену маслом каструлю, поставити в тепло на годину - півтора.
Коли тісто збільшиться вдвічі, розділити його на 12 частин, викласти у змащену маслом форму на невеликій відстані. Накрити і дати підійти ще хвилин сорок.
Для заливки збиваємо яйця з молоком, вливаємо розтоплене масло, бринзу кришимо. Заливаємо булочки. Випікаємо 30 - 35 хвилин при температурі 180 градусів.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, маслом
Аранчини (рецепт)
Судак смажений в тісті
Як спекти пиріг з рибними консервами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: