Главная » Статьи » Рецепти |
Як готуються милинки?
Милинки - це страви болгарської кухні, булочки з дріжджового тіста з заливкою. Заливка робиться з молока, яєць та бринзи, яку цілком можна замінити зернистим підсоленим сиром. Що знадобиться для тіста 15 грам свіжих дріжджів 50 грам маргарину 200 мл. молока Половина чайної ложки солі Чайна ложка цукру 350 - 400 грам борошна Для заливки Три яйця 150 грам бринзи або солоного сиру 50 мл молока 50 грам вершкового масла або маргарину Дві столові ложки борошна Приготування В теплому молоці розмішуємо сіль і цукор, розводимо дріжджі, додаємо п'ять столових ложок борошна, розмішуємо. Ставимо на півгодини в тепле місце до появи «шапочки». У підійшла опару кладемо решту борошна і вливаємо розтоплений маргарин. Замішуємо тісто. Воно повинно вийти дуже м'яким, еластичним, не липнути до рук. Борошно у всіх різна, краще всипати її по частинах. Тісто добре вимісити, покласти у змащену маслом каструлю, поставити в тепло на годину - півтора. Коли тісто збільшиться вдвічі, розділити його на 12 частин, викласти у змащену маслом форму на невеликій відстані. Накрити і дати підійти ще хвилин сорок. Для заливки збиваємо яйця з молоком, вливаємо розтоплене масло, бринзу кришимо. Заливаємо булочки. Випікаємо 30 - 35 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |