Главная » Статьи » Рецепти |
Як готуються милинки?
![]() Що знадобиться для тіста 15 грам свіжих дріжджів 50 грам маргарину 200 мл. молока Половина чайної ложки солі Чайна ложка цукру 350 - 400 грам борошна Для заливки Три яйця 150 грам бринзи або солоного сиру 50 мл молока 50 грам вершкового масла або маргарину Дві столові ложки борошна Приготування В теплому молоці розмішуємо сіль і цукор, розводимо дріжджі, додаємо п'ять столових ложок борошна, розмішуємо. Ставимо на півгодини в тепле місце до появи «шапочки». У підійшла опару кладемо решту борошна і вливаємо розтоплений маргарин. Замішуємо тісто. Воно повинно вийти дуже м'яким, еластичним, не липнути до рук. Борошно у всіх різна, краще всипати її по частинах. Тісто добре вимісити, покласти у змащену маслом каструлю, поставити в тепло на годину - півтора. Коли тісто збільшиться вдвічі, розділити його на 12 частин, викласти у змащену маслом форму на невеликій відстані. Накрити і дати підійти ще хвилин сорок. Для заливки збиваємо яйця з молоком, вливаємо розтоплене масло, бринзу кришимо. Заливаємо булочки. Випікаємо 30 - 35 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |