Главная » Статьи » Рецепти

Як готуються ледачі відбивні?
Виявляється, "ледачими" бувають не тільки голубці, вареники з сиром, але і відбивні з курячого м'яса. Готуються вони швидко, зусиль та навичок потрібно мінімум.
Беремо красивий, великий шматочок курячого філе. Промиваємо. Даємо трохи воді стекти, нарізаємо дуже дрібно на обробній дошці ножем. Дотримуватися пропорції і розміри шматочків не потрібно. Просто нарізайте, вірніше - подрібнюйте!

Тепер у ці нарізані шматочки необхідно додати меленого перцю і солі. Пару ложок майонезу і сухого часнику. Свіжий, подрібнений пресом часник не годиться. Потрібен саме сухий (у пачечках продається). Додаються також свіжі яєчка і трохи борошна. Змішуються всі складові. Маса, що склалася, повинна нагадувати тісто для оладок.

Тепер розігріваємо олію (оливкова, кукурудзяна або соняшникова), викладаємо тісто порціями. На одну сковорідку повинна вміститися приблизно 5 - 6 порцій "ледачих" відбивних. Смажимо на слабкому вогні, не накриваємо кришкою, ставимо кожну відбивну на іншу сторону. На смаження йде хвилин п'ять, не більше.

В кінці можна присипати сиром або свіжим кропом. Приємного!
Категория: Рецепти |
| Теги: повинна, сиром
Короп, фарширований шматками, заливний
Як приготувати швидкий і смачний сніданок
Смачні страви з курки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: