Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується шеф-салат?
Якщо ви не дуже голодні, цей простий салат цілком може замінити основне блюдо. Незвичайний смак і особливу пікантність надає йому засмажений до хрускоту бекон, тому інгредієнти можна міняти, а ось бекон ні в якому разі нічим не замінюйте. Що знадобиться для приготування 100 грам бекону 500 грам салатних листків 100 грам сиру 100 грам шинки 250 грам відвареної або смаженої курки Один лимон Невеликий пучок зеленої цибулі Три столові ложки сметани або йогурту Дві столові ложки майонезу Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Наріжте бекон тонкими смужками. Суху сковорідку (без масла!) добре розігрійте, покладіть на неї бекон і обсмажте до хрусткого стану. Перекладіть на паперовий рушник, щоб весь жир вбрався. Шинку і куряче м'ясо нарізаємо соломкою. Такий же соломкою ріжемо сир (краще брати сир напівтвердих сортів). Робимо заправку. Вичавлюємо сік з лимона. Змішуємо сметану (або йогурт) з майонезом і лимонним соком, солимо і перчимо за смаком. Додаємо дрібно нарізану зелену цибулю, перемішуємо. Салатні листя моєму, рвемо руками на шматочки і кладемо на дно салатника. Викладаємо філе куряче, шинку, сир. Посипаємо хрустким беконом. Відразу подаємо. Можна полити салат заправкою, але краще її подати окремо, щоб кожен міг приправити салат по своєму смаку. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |