Главная » Статьи » Рецепти

Як готується шеф-салат?
Якщо ви не дуже голодні, цей простий салат цілком може замінити основне блюдо. Незвичайний смак і особливу пікантність надає йому засмажений до хрускоту бекон, тому інгредієнти можна міняти, а ось бекон ні в якому разі нічим не замінюйте.
Що знадобиться для приготування

100 грам бекону
500 грам салатних листків
100 грам сиру
100 грам шинки
250 грам відвареної або смаженої курки
Один лимон
Невеликий пучок зеленої цибулі
Три столові ложки сметани або йогурту
Дві столові ложки майонезу
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Наріжте бекон тонкими смужками. Суху сковорідку (без масла!) добре розігрійте, покладіть на неї бекон і обсмажте до хрусткого стану. Перекладіть на паперовий рушник, щоб весь жир вбрався.
Шинку і куряче м'ясо нарізаємо соломкою. Такий же соломкою ріжемо сир (краще брати сир напівтвердих сортів).
Робимо заправку. Вичавлюємо сік з лимона. Змішуємо сметану (або йогурт) з майонезом і лимонним соком, солимо і перчимо за смаком. Додаємо дрібно нарізану зелену цибулю, перемішуємо.
Салатні листя моєму, рвемо руками на шматочки і кладемо на дно салатника. Викладаємо філе куряче, шинку, сир. Посипаємо хрустким беконом. Відразу подаємо.
Можна полити салат заправкою, але краще її подати окремо, щоб кожен міг приправити салат по своєму смаку. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: бекон, салат
Сирні кіски
Печиво із злаків
Як готується морквяний коктейль?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: