Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати холодний суп з щавлю
У спеку хороша окрошка, але і про інших холодних супах забувати не можна. Різноманітність ніколи не завадить. Холодний освіжаючий суп готується з щавлю або шпинату і вже готовий суп додаються дрібно нарізані свіжі огірки. Виходить щось середнє між зеленим борщем і окрошкою. Що знадобиться з продуктів Два літри води або курячого, овочевого бульйону Великий пучок щавлю або шпинату Пучок зеленого цибулі Пучок зелені (петрушка, кріп) Чотири картоплини Чотири – п'ять яєць Три – чотири свіжих огірка Перець, гірчиця, сіль – за смаком Сметана Лимонний сік Приготування Частина бульйону або води закип'ятити, опустити туди щавель, зелень. Варити при слабкому кипінні дві – три хвилини. Шумівкою дістати зелень, перекласти в блендер, пюрировать. В іншій каструлі закип'ятити решту рідина, покласти нарізану кубиками картоплю, зварити до готовності. Пюре із зелені разом з бульйоном в якому вона варилася вилити до картоплі, дати закипіти і зняти з вогню. Відварити яйця, очистити і порубати ножем або натерти на крупній тертці. Покласти в захололий суп. Огірки нарізати тонкими брусочками або соломкою, додати в суп. Приправити сіллю, гірчицею, якщо замість щавлю використовувався шпинат, додати лимонний сік. Посипати зеленою цибулею і добре охолодити. Подавати зі сметаною. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |