Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати холодний суп з щавлю
У спеку хороша окрошка, але і про інших холодних супах забувати не можна. Різноманітність ніколи не завадить. Холодний освіжаючий суп готується з щавлю або шпинату і вже готовий суп додаються дрібно нарізані свіжі огірки. Виходить щось середнє між зеленим борщем і окрошкою.


Що знадобиться з продуктів

Два літри води або курячого, овочевого бульйону
Великий пучок щавлю або шпинату
Пучок зеленого цибулі
Пучок зелені (петрушка, кріп)
Чотири картоплини
Чотири – п'ять яєць
Три – чотири свіжих огірка
Перець, гірчиця, сіль – за смаком
Сметана
Лимонний сік


Приготування

Частина бульйону або води закип'ятити, опустити туди щавель, зелень. Варити при слабкому кипінні дві – три хвилини. Шумівкою дістати зелень, перекласти в блендер, пюрировать.

В іншій каструлі закип'ятити решту рідина, покласти нарізану кубиками картоплю, зварити до готовності. Пюре із зелені разом з бульйоном в якому вона варилася вилити до картоплі, дати закипіти і зняти з вогню. Відварити яйця, очистити і порубати ножем або натерти на крупній тертці. Покласти в захололий суп. Огірки нарізати тонкими брусочками або соломкою, додати в суп. Приправити сіллю, гірчицею, якщо замість щавлю використовувався шпинат, додати лимонний сік. Посипати зеленою цибулею і добре охолодити. Подавати зі сметаною.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: суп
Як приготувати фахитас з яловичиною?
Як спекти ветчинно-кабачковий кекс?
Вівсяне печиво з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: