Главная » Статьи » Рецепти

Як готується мусака з баклажанів і кабачків?
Це дуже спрощений варіант приготування мусака, домашній і простий. Всі продукти беруться в довільних пропорціях, що і зручний рецепт - можна виходити з наявності овочів і фаршу і нічого спеціально не купувати.
Необхідні продукти
Кабачок
Баклажани
Помідори
Болгарський перець
Зелений гострий перець (пекучий)
Ріпчасту цибулю
Фарш (яловичина, свинина або змішаний)
Рослинна олія
Склянку бульйону або води
Сіль і червоний мелений перець за смаком
Приготування

Для зручності і швидкості мусака готується на двох сковорідках.
Баклажани нарізати шматочками (середніми), залити солоною водою на двадцять хвилин. Потім промити під проточною водою і злегка віджати. Кабачки і болгарський перець нарізати довільно, але не дрібно, шматочки овочів повинні відчуватися в готовому блюді. Помідори очистити від шкірки, нарізати шматочками. Цибулю і гострий перець дрібно нарізати.

У двох сковорідках розігріти олію. В одну покласти цибулю і гострий перець і злегка обсмажити. В іншу викласти кабачки, баклажани, болгарський перець і тушкувати хвилин десять. Коли майже готові, влити воду або бульйон і під кришкою тушкувати до готовності. В першу сковорідку (де цибулю і гострий перець) покласти фарш, перемішати і через п'ятнадцять хвилин покласти помідори, приправити червоним меленим перцем.
Коли овочі будуть готові, викласти до них фарш з помідорами, прогріти і подавати з відварним рисом.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, гострий
Як приготувати смачний салат з червоною рибою?
Як готується сирний салат в тарталетках?
Як приготувати апетитні картопляні кнедлі?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: