Главная » Статьи » Рецепти |
Як готується мусака з баклажанів і кабачків?
Це дуже спрощений варіант приготування мусака, домашній і простий. Всі продукти беруться в довільних пропорціях, що і зручний рецепт - можна виходити з наявності овочів і фаршу і нічого спеціально не купувати. Необхідні продукти Кабачок Баклажани Помідори Болгарський перець Зелений гострий перець (пекучий) Ріпчасту цибулю Фарш (яловичина, свинина або змішаний) Рослинна олія Склянку бульйону або води Сіль і червоний мелений перець за смаком Приготування Для зручності і швидкості мусака готується на двох сковорідках. Баклажани нарізати шматочками (середніми), залити солоною водою на двадцять хвилин. Потім промити під проточною водою і злегка віджати. Кабачки і болгарський перець нарізати довільно, але не дрібно, шматочки овочів повинні відчуватися в готовому блюді. Помідори очистити від шкірки, нарізати шматочками. Цибулю і гострий перець дрібно нарізати. У двох сковорідках розігріти олію. В одну покласти цибулю і гострий перець і злегка обсмажити. В іншу викласти кабачки, баклажани, болгарський перець і тушкувати хвилин десять. Коли майже готові, влити воду або бульйон і під кришкою тушкувати до готовності. В першу сковорідку (де цибулю і гострий перець) покласти фарш, перемішати і через п'ятнадцять хвилин покласти помідори, приправити червоним меленим перцем. Коли овочі будуть готові, викласти до них фарш з помідорами, прогріти і подавати з відварним рисом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |