Главная » Статьи » Рецепти

Як готується лоранський пиріг з куркою?
В оригінальному рецепті в начинку крім курки додається брокколі. Але оскільки брокколі не частий гість на наших столах, а курку люблять практично всі, рецепт був адаптований під наші смаки і брокколі виключили. Начинка в багатошаровій робиться з курячого м'яса і грибів.
Що знадобиться для тіста
Півтори склянки борошна (або трохи більше, щоб тісто не було липким)
125 грам вершкового масла
Одне яйце
Три столові ложки води
Щіпка солі

Для заливки

Два яйця
150 грам сиру
150 мл. вершків (жирність 20 - 33%)

Для начинки

Одна куряча грудка
Десять середніх шампіньйонів
Одна невелика цибулина
Рослинна олія
Сіль і спеції за смаком
Приготування

Масло нарізати шматочками і порубати ножем з борошном і сіллю. Влити воду, додати яйце, замісити тісто. Загорнути його в плівку, прибрати на півгодини в холодильник.
Для начинки дрібно ріжемо цибулю і гриби. Обсмажуємо на рослинному маслі. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді. Даємо м'яса охолонути, ріжемо дрібними шматочками і додаємо в сковорідку до обсмажених грибів з цибулею. Обсмажуємо все разом. Солимо і перчимо за смаком.

Тісто викладаємо у форму, долонькою розрівнюємо його по денця, робимо бортики. Викладаємо начинку.
Для заливки збиваємо яйця з вершками, додаємо тертий сир. Заливаємо начинку, ставимо пиріг в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо 30 - 40 хвилин до рум'яної скоринки.
Такий пиріг дуже смачний в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, брокколі
Як готується двошарова сирна запіканка?
Печиво «Сумочки»
Салат "Біла береза" рецепт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: