Главная » Статьи » Рецепти |
Гарбузовий суп з фаршем
![]() Що знадобиться для приготування 600 грам гарбуза (дан вага неочищеної гарбуза) Три картоплини Дві великі моркви Одна цибулина Літр овочевого або м'ясного бульйону Невеликий шматочок стебла цибулі-порею 250 грамів фаршу Три столових ложки рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Сметана для заправки Приготування Наріжте картоплю і моркву кубиками. Гарбуз очистите від шкірки і видаліть насіння. Наріжте шматочками. Дрібно поріжте ріпчасту цибулю. Дві столових ложки рослинного масла вилийте в сковороду, прогрійте і тушкуйте в ньому цибулю до прозорості. Потім покладіть картоплю і моркву, тушкуйте ще п'ять хвилин. додайте гарбуз, залийте бульйоном, посоліть і поперчіть за смаком. Дайте супу закипіти, зробіть невеликий вогонь, накрийте кришкою і варіть до м'якості овочів (хвилин 15-20). Перелийте в блендер і все збийте до кремоподібного стану. У маслі обсмажте фарш до зміни кольору, додайте цибулю-порей (наріжте його кільцями) і обсмажуйте ще з хвилину. Посоліть і поперчіть. Розлийте суп по тарілках. В кожну покладіть трохи піджарки з фаршу і цибулі-порею, додайте сметану. Можна готовий суп посипати зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |