Главная » Статьи » Рецепти |
Гарбузовий суп з фаршем
Ніжний гарбузовий суп можна приготувати суп-пюре або як звичайний суп – з шматочками овочів. Для ситності додається м'ясний (або курячий фарш). Що знадобиться для приготування 600 грам гарбуза (дан вага неочищеної гарбуза) Три картоплини Дві великі моркви Одна цибулина Літр овочевого або м'ясного бульйону Невеликий шматочок стебла цибулі-порею 250 грамів фаршу Три столових ложки рослинного масла Сіль і чорний мелений перець за смаком Сметана для заправки Приготування Наріжте картоплю і моркву кубиками. Гарбуз очистите від шкірки і видаліть насіння. Наріжте шматочками. Дрібно поріжте ріпчасту цибулю. Дві столових ложки рослинного масла вилийте в сковороду, прогрійте і тушкуйте в ньому цибулю до прозорості. Потім покладіть картоплю і моркву, тушкуйте ще п'ять хвилин. додайте гарбуз, залийте бульйоном, посоліть і поперчіть за смаком. Дайте супу закипіти, зробіть невеликий вогонь, накрийте кришкою і варіть до м'якості овочів (хвилин 15-20). Перелийте в блендер і все збийте до кремоподібного стану. У маслі обсмажте фарш до зміни кольору, додайте цибулю-порей (наріжте його кільцями) і обсмажуйте ще з хвилину. Посоліть і поперчіть. Розлийте суп по тарілках. В кожну покладіть трохи піджарки з фаршу і цибулі-порею, додайте сметану. Можна готовий суп посипати зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |