Головна » Статті » Рецепти |
В категорії матеріалів: 3620 Показано матеріалів: 1651-1660 |
Сторінки: « 1 2 ... 164 165 166 167 168 ... 361 362 » |
Холодець можна назвати холодцем, холодцем або "холодним" у залежності від вихідних компонентів - голови, ніжок, субпродуктів і від того, чи використано желатин або вистачило власних выварившихся желатинирующих речовин. З нежирного м'яса, телятини, можна приготувати смачний холодець, легкий для шлунка. Необхідні продукти: теляча голяшка (верхня частина ноги) - 3 кг,... |
Соус з екзотичною назвою "гуакомоле", зовні схожий на пасту, звична їжа для жителів Мексики. Його історія сягає глибоко в давнину, в еру панування ацтеків. А зараз це смачне блюдо, неодмінно має у своєму складі авокадо, сік лимона або лайма, сіль, стає все більш популярним. Рецепти розрізняються ступенем подрібнення компонентів... |