Головна » Статті » Рецепти

В категорії матеріалів: 3620
Показано матеріалів: 1651-1660
Сторінки: « 1 2 ... 164 165 166 167 168 ... 361 362 »

Часу на приготування такої буженини доведеться витратити дуже навіть немало, хоча готувати м'ясо зовсім нескладно і якогось особливого праці не потрібно, зате результат витраченого на приготування часу буде просто приголомшливий - буженина вийде дуже смачною і ніжною.

Отже, ось що вам знадобиться для приготування: півтора кілограма свинячої корейки,...

Квашена капуста набагато корисніше маринованої і навіть свіжою. А якщо до неї ще додати солодкий болгарський перчик - вітамінна цінність цієї страви тільки зростає.
Що знадобиться для приготування
Велика головка білокачанної капусти
Дві - три морквини
Дві цибулини
Два - три солодких болгарських перцю
10-15 горошин чорного перцю
Два...

Рецепт цього торта в першу чергу підійде для всіх любителів однойменних шоколадних батончиків, так як в його основі буде кокосовий корж, а також досить багато шоколадного крему (звідси й така назва для десерту). Ну і також він навряд чи залишить байдужими всіх інших ласунів, а в особливості його оцінять...

Корисна і низькокалорійна випічка, смачна і легка в приготуванні. Дуже вдало смак пирога доповнює крем з ніжного сиру.
Що знадобиться для приготування
Склянку борошна
140 грам цукру
Одна велика морквина
Одне велике яблуко
Один апельсин
50 грам гарбузового насіння
80 грам родзинок
П'ять столових ложок рослинного масла
Чайна ложка...

Дуже важливо щоб гарбуз була солодкою, з вираженим гарбузовим смаком, і яскравого кольору. Тоді випічка вийде дуже вдалою.
Що знадобиться для приготування
Дві склянки борошна
Дві столові ложки цукру (якщо гарбуз не солодка більше)
30 грам вершкового масла або маргарину
Одне яйце
Дві чайних ложки розпушувача
Щіпка солі
100...

Холодець можна назвати холодцем, холодцем або "холодним" у залежності від вихідних компонентів - голови, ніжок, субпродуктів і від того, чи використано желатин або вистачило власних выварившихся желатинирующих речовин. З нежирного м'яса, телятини, можна приготувати смачний холодець, легкий для шлунка.
Необхідні продукти: теляча голяшка (верхня частина ноги) - 3 кг,...

Ньоккі - це страва з тіста ніж-то нагадує невеликі галушки, готували найчастіше з додаванням в тісто манної крупи, сиру, картоплі; подають ньоккі зазвичай з соусом та сиром пармезан. Саме це слово походить з італійської мови, а страва відповідно належить до італійської кухні.

Інгредієнти, які будуть необхідні для приготування...

Дивно смачне блюдо - смузі. Це щось середнє між коктейлем і перетертим фруктовим салатом. Смузі можна їсти на сніданок, це цілком самодостатнє і дуже ситне блюдо. Ідеально воно підходить для вечірнього вечері. Спробуйте приготувати, все досить просто і неймовірно смачно.
Що нам знадобиться з продуктів: будь-які горіхи, банани,...

Поєднання в'яленого чорносливу та охолодженої терпкою хурми дуже незвичайне. Пропоную приготувати цей нескладний, але дуже смачний десерт, що називається порадувати свої смакові рецептори. Десерт не калорійний, цілком замінить пізню вечерю.
Що нам знадобиться для цього десерту: високі десертні келихи (можна використовувати коньячні келихи, десерт буде виглядати дуже красиво),...

Соус з екзотичною назвою "гуакомоле", зовні схожий на пасту, звична їжа для жителів Мексики. Його історія сягає глибоко в давнину, в еру панування ацтеків. А зараз це смачне блюдо, неодмінно має у своєму складі авокадо, сік лимона або лайма, сіль, стає все більш популярним. Рецепти розрізняються ступенем подрібнення компонентів...

1-10 11-20 ... 1631-1640 1641-1650 1651-1660 1661-1670 1671-1680 ... 3601-3610 3611-3620