Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати яблучно-морквяний пиріг?
Корисна і низькокалорійна випічка, смачна і легка в приготуванні. Дуже вдало смак пирога доповнює крем з ніжного сиру.
Що знадобиться для приготування
Склянку борошна
140 грам цукру
Одна велика морквина
Одне велике яблуко
Один апельсин
50 грам гарбузового насіння
80 грам родзинок
П'ять столових ложок рослинного масла
Чайна ложка меленої кориці
Щіпка солі
Чайна ложка розпушувача

Для верху

150 грам м'якого кремоподібного сиру
100 грам цукрової пудри

Приготування

Ізюм залити окропом хвилин на п'ять, потім воду злити, родзинки обсушити. Яблуко і моркву очистити, натерти на крупній тертці. З апельсина зняти цедру, з м'якоті віджати сік.
Борошно змішати з корицею і сіллю, просіяти.
В окремому посуді змішати рослинне масло, чотири столові ложки апельсинового соку і цукор. Цю суміш збити віночком. Потім всипати борошно і вимісити однорідне тісто без грудочок.
Додати в тісто яблуко і моркву, родзинки, апельсинову цедру і гарбузове насіння. Ретельно все перемішати.

Форму змастити маслом, викласти тісто, розрівняти верх і поставити в розігріту до 160 градусів духовку на годину. Якщо верх пирога почне пригорати - накрийте його папером для випічки.
Готового пирога дати охолонути у формі, потім акуратно дістати. Сир збити з цукровою пудрою і прикрасити верх пирога. Поставити в холодильник на годину, а перед подачею дати нагрітися до кімнатної температури.
Категория: Рецепти |
| Теги: пирога, тісто
Як зробити фруктово-маковий торт?
Макарони з ананасами
Млинці на молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: