Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати солодкий гарбузовий хліб?
Дуже важливо щоб гарбуз була солодкою, з вираженим гарбузовим смаком, і яскравого кольору. Тоді випічка вийде дуже вдалою. Що знадобиться для приготування Дві склянки борошна Дві столові ложки цукру (якщо гарбуз не солодка більше) 30 грам вершкового масла або маргарину Одне яйце Дві чайних ложки розпушувача Щіпка солі 100 грам родзинок 450 грам очищеного гарбуза Приготування Гарбуз ріжемо шматочками або скибочками, запікаємо в духовці до м'якості. Потім пюрируем блендером або розминаємо товкачиком в пюре. М'яке масло збиваємо з цукром. Додаємо яйце, ще раз збиваємо. Потім вводимо гарбузове пюре і ретельно розмішуємо. Родзинки розпарювала на водяній бані. Борошно змішати з розпушувачем і сіллю, просіваємо. Додаємо в підготовлену гарбузову масу, туди ж додаємо родзинки і перемішуємо тісто до однорідного стану. Викладаємо його на посипаний борошном стіл і трохи вимішуємо. Формуємо круглий хліб, перекладаємо на деко (його потрібно застелити папером), робимо на буханці ножем глибокі хрестоподібні надрізи. Випікається хліб в розігрітій до 200 градусів духовці до повного пропікання. Готовність визначити дерев'яною шпажкою - вона повинна виходити сухою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |