Главная » Статьи » Рецепти

Шоколадні яйця
Для приготування двадцяти восьми штучок нам потрібно:
сто сімдесят п'ять грамів цукрової пудри;
сто грамів гіркого шоколаду;
сто сімдесят п'ять грамів мигдалю (меленого);
одне збите яйце;

Прикраси:
сто сімдесят п'ять грамів білого шоколаду;
сто сімдесят п'ять грамів темного шоколаду;
різнокольорові золоті і срібні кульки (готове прикраса, продається в магазині);

Розтоплюємо в мікрохвильовці гіркий шоколад. Злегка охолоджуємо, додаємо мигдаль, цукор і яйце. Перемішуємо до однорідної маси.

З отриманої маси робимо кульки завбільшки, приблизно, з волоський горішок і сформировываем з них яйця.

У двох мисках розтоплюємо білий і темний шоколад. Остуджуємо шоколад п'ять хвилин. З допомогою виделки обережно беремо кожне яйце і акуратно обвалюємо в темному або білому шоколаді.

Викладаємо яйця сушитися на папір для випічки і посипаємо золотими і срібними кульками. Сушимо яйця при кімнатою температурі.

Так як для приготування використовується сире яйце, треба бути обережним у виборі. Ми використовуємо в сирому вигляді тільки домашні яйця, які купуємо у знайомих. Дуже боюся сальмонельозу.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 5 | Теги: яйця, сто
Як красиво оформити сніданок для дитини?
Пряна баклажанна ікра
Як приготувати курячі парові котлети під соусом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: