Главная » Статьи » Рецепти |
Шоколадні яйця
Для приготування двадцяти восьми штучок нам потрібно: сто сімдесят п'ять грамів цукрової пудри; сто грамів гіркого шоколаду; сто сімдесят п'ять грамів мигдалю (меленого); одне збите яйце; Прикраси: сто сімдесят п'ять грамів білого шоколаду; сто сімдесят п'ять грамів темного шоколаду; різнокольорові золоті і срібні кульки (готове прикраса, продається в магазині); Розтоплюємо в мікрохвильовці гіркий шоколад. Злегка охолоджуємо, додаємо мигдаль, цукор і яйце. Перемішуємо до однорідної маси. З отриманої маси робимо кульки завбільшки, приблизно, з волоський горішок і сформировываем з них яйця. У двох мисках розтоплюємо білий і темний шоколад. Остуджуємо шоколад п'ять хвилин. З допомогою виделки обережно беремо кожне яйце і акуратно обвалюємо в темному або білому шоколаді. Викладаємо яйця сушитися на папір для випічки і посипаємо золотими і срібними кульками. Сушимо яйця при кімнатою температурі. Так як для приготування використовується сире яйце, треба бути обережним у виборі. Ми використовуємо в сирому вигляді тільки домашні яйця, які купуємо у знайомих. Дуже боюся сальмонельозу. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 5 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |