Главная » Статьи » Рецепти

Що приготувати на День Святого Валентина?
У День Святого Валентина хочеться порадувати свою другу половинку оригінальної романтичної випічкою. Гарним сюрпризом стане печиво у формі сердечок. До того ж готувати швидко і просто.
Для печива знадобиться:

Борошно - 2 склянки
Вершкове масло - 200-250 грамів
Цукор - 1\\2 склянки
Сіль, ванілін

Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром до однорідної маси. Додаємо борошно, сіль і ванілін, все ретельно перемішуємо. Тісто кладемо в целофановий пакет і прибираємо в холод на 1 годину.

Потім тісто розгортаємо в пласт товщиною 0,5 мм, вирізаємо сердечка (краще всього зробити це спеціальними формочками). Ділимо всі сердечка на дві частини і на одній частині вирізаємо отвори у фігурках. Фігурки укладаємо на деко (дотримуємося відстань 2-3 см). Деко прибираємо на 15 хвилин в холод, тоді печиво краще збереже форму. Випікаємо в розігрітій духовці приблизно 10 хв.

Беремо джем або повидло за смаком (малинове, полуничне тощо). кладемо джем на фігурки без отворів. Половинки з отворами посипаємо цукровою пудрою і накриваємо ними фігурки, змащені джемом. Виріз заповнюємо джемом.

Приємного апетиту!

Категория: Рецепти |
| Теги: фігурки, прибираємо
Як смачно посмажити мойву?
Як зробити шоколадно-кокосовий рулет без випічки?
Капустяні конвертики в клярі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: