Главная » Статьи » Рецепти |
Що приготувати на День Святого Валентина?
У День Святого Валентина хочеться порадувати свою другу половинку оригінальної романтичної випічкою. Гарним сюрпризом стане печиво у формі сердечок. До того ж готувати швидко і просто. Для печива знадобиться: Борошно - 2 склянки Вершкове масло - 200-250 грамів Цукор - 1\\2 склянки Сіль, ванілін Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром до однорідної маси. Додаємо борошно, сіль і ванілін, все ретельно перемішуємо. Тісто кладемо в целофановий пакет і прибираємо в холод на 1 годину. Потім тісто розгортаємо в пласт товщиною 0,5 мм, вирізаємо сердечка (краще всього зробити це спеціальними формочками). Ділимо всі сердечка на дві частини і на одній частині вирізаємо отвори у фігурках. Фігурки укладаємо на деко (дотримуємося відстань 2-3 см). Деко прибираємо на 15 хвилин в холод, тоді печиво краще збереже форму. Випікаємо в розігрітій духовці приблизно 10 хв. Беремо джем або повидло за смаком (малинове, полуничне тощо). кладемо джем на фігурки без отворів. Половинки з отворами посипаємо цукровою пудрою і накриваємо ними фігурки, змащені джемом. Виріз заповнюємо джемом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |