Главная » Статьи » Рецепти |
Перловка з фаршем і овочами
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам м'ясного фаршу Одна велика цибулина Одна морквина Один солодкий болгарський перець Кілька часточок часнику Томатний соус або кетчуп Сіль і спеції за смаком Свіжа зелень яка є Рослинна олія Приготування Перловку ставимо варити, як звичайно, солимо в кінці. У сковорідку наливаємо олії, кидаємо дрібно порізану цибулину і доводимо до приємно-золотистого кольору. Додаємо натерту крупною соломкою моркву, злегка обсмажуємо, додаємо нарізану паприку. Обсмажуємо все разом злегка Додаємо фарш і гарненько перемішуємо, розбиваємо на дрібні шматочки, особливо це добре виходить з яловичим фаршем. Тут вже можна посолити, злегка поперчити меленим чорним перцем .Обжариваем, щоб фарш вийшов красивим і апетитним. Додаємо спеції, томат, воду з каструлі, в якій вариться перловка. Накриваємо і тушкуємо до готовності. З готової перловки зливаємо воду, висипаємо крупу в соус і перемішуємо. Додаємо свіжу зелень і подаємо до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |