Главная » Статьи » Рецепти |
Перловка з фаршем і овочами
Щоб приготувати це смачне і ситне блюдо, потрібно взяти перлову крупу не велику, а трохи поменше – середнього розміру. Вона вариться швидше і виходить такою ж смачною. Овочі можна взяти як в рецепті або додати стручкову квасоля, броколі, цвітну капусту. Що знадобиться для приготування 500 грам м'ясного фаршу Одна велика цибулина Одна морквина Один солодкий болгарський перець Кілька часточок часнику Томатний соус або кетчуп Сіль і спеції за смаком Свіжа зелень яка є Рослинна олія Приготування Перловку ставимо варити, як звичайно, солимо в кінці. У сковорідку наливаємо олії, кидаємо дрібно порізану цибулину і доводимо до приємно-золотистого кольору. Додаємо натерту крупною соломкою моркву, злегка обсмажуємо, додаємо нарізану паприку. Обсмажуємо все разом злегка Додаємо фарш і гарненько перемішуємо, розбиваємо на дрібні шматочки, особливо це добре виходить з яловичим фаршем. Тут вже можна посолити, злегка поперчити меленим чорним перцем .Обжариваем, щоб фарш вийшов красивим і апетитним. Додаємо спеції, томат, воду з каструлі, в якій вариться перловка. Накриваємо і тушкуємо до готовності. З готової перловки зливаємо воду, висипаємо крупу в соус і перемішуємо. Додаємо свіжу зелень і подаємо до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |