Главная » Статьи » Рецепти

М'ясні котлети з овочами (смачно і корисно)
Якщо фарш не додавати білий хліб і не захоплюватися маслом, то вийде цілком дієтичне блюдо, смачне і корисне. Гарнір до котлет підійде будь-який.
Що знадобиться для приготування

500 грам м'ясного фаршу
Два шматочки білого батона (розмочити в молоці)
Одне яйце
Одна цибулина
Половинка солодкого болгарського перцю
Половинка моркви
50 грам сиру (не обов'язково)
Сіль, спеції, чорний мелений перець – за смаком

Приготування

Шматочки батона залити молоком (або холодною водою), розмочити і додати у фарш. Вбити туди яйце, покласти всі спеції, сіль, поперчити і добре вимішати фарш.

Моркву нарізати дрібними кубиками (можна на тертці натерти), цибулю дрібно порубати. Болгарський перець розрізати навпіл, видалити насіння. М'якоть нарізати дуже дрібно – соломкою або кубиками. Додати у фарш і ще раз все вимішати. Прибрати фарш на півгодини в холодильник.

Коли фарш добре охолоне, дістати його і сформувати довгі котлетки. Викласти на деко, змащене маслом, долити трохи води і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати до готовності.

Якщо готуєте з сиром, то дістаньте котлети через 20 хвилин, посипте тертим сиром і поставте назад в духовку. Як тільки утвориться рум'яна кірочка – діставайте. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш
Як приготувати недільні оладки з бананом?
Ватрушки "Фрейлін"
Кизиловий компот
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: