Главная » Статьи » Рецепти |
М'ясні котлети з овочами (смачно і корисно)
Якщо фарш не додавати білий хліб і не захоплюватися маслом, то вийде цілком дієтичне блюдо, смачне і корисне. Гарнір до котлет підійде будь-який. Що знадобиться для приготування 500 грам м'ясного фаршу Два шматочки білого батона (розмочити в молоці) Одне яйце Одна цибулина Половинка солодкого болгарського перцю Половинка моркви 50 грам сиру (не обов'язково) Сіль, спеції, чорний мелений перець – за смаком Приготування Шматочки батона залити молоком (або холодною водою), розмочити і додати у фарш. Вбити туди яйце, покласти всі спеції, сіль, поперчити і добре вимішати фарш. Моркву нарізати дрібними кубиками (можна на тертці натерти), цибулю дрібно порубати. Болгарський перець розрізати навпіл, видалити насіння. М'якоть нарізати дуже дрібно – соломкою або кубиками. Додати у фарш і ще раз все вимішати. Прибрати фарш на півгодини в холодильник. Коли фарш добре охолоне, дістати його і сформувати довгі котлетки. Викласти на деко, змащене маслом, долити трохи води і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати до готовності. Якщо готуєте з сиром, то дістаньте котлети через 20 хвилин, посипте тертим сиром і поставте назад в духовку. Як тільки утвориться рум'яна кірочка – діставайте. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |