Ох, яке смачне м'ясо я сьогодні їла, просто пальчики оближеш. Звичайне куряче філе, але запікалося воно під особливим маринадом...загалом куряче філе або курячі ніжки (можна курку нарізати шматочками) треба помити і просушити. Трохи присипати сіллю. Потім в натуральному йогурті треба розвести гірчицю горошком (у нас вона в магазинах, як французька продається). Цю гірчицю в зернах змішуємо з йогуртом і натираємо сумішшю м'ясо. Можна дати м'ясу постояти трохи, а можна прямо відразу і запікати. Я зазвичай печу м'ясо у фользі, але можна і в скляній (вогнетривкої) ємності запекти. Готується велике філе трохи більше сорока хвилин, температуру я виставляла + 190. М'ясо виходить з ніжною скоринкою і таке соковите всередині! За цим же рецептом можна і запікати свинину, але тільки попередньо м'ясо часто проткнути ножем треба і запікати не менше однієї години (шматочок до кілограма). Якщо немає натурального йогурту, можна кефір узяти, але я з кефіром не пробувала готувати, у мене був домашній йогурт, я його з гірчицею і розмішувала. Приємного!