Главная » Статьи » Рецепти |
Як зварити пряний овочевий бульйон?
Щоб овочевий бульйон вийшов смачним, його потрібно варити з додаванням зелені, білих корінь, спецій і прянощів. Інгредієнти підберіть по своєму смаку або дотримуйтесь запропонованим рецептом. Що знадобиться для приготування Три літри води Три морквини Одна помидорка Дві цибулини Черешок селери Три часточки часнику Один корінь петрушки Невеликий пучок зелені петрушки Столова ложка оливкової олії Паличка кориці Один бутон гвоздики По чайній ложці горошин чорного і запашного перцю Сіль за смаком Приготування Одну морквину, одну цибулину і корінь петрушки нарізати великими шматками, обсмажити на сухий сковорідці до появи золотистих підпалин. Вогонь зробіть середнім, підсмажуйте овочі хвилин п'ять - сім. Перекладіть у велику каструлю. Помідор розрізати, видалити серединку з насінням. М'якоть крупно поріжте. Інші овочі дрібно порубаєте. Складіть все в ту ж каструлю до обсмаженою овочам, влийте три літри холодної води. Доведіть до кипіння на повільному вогні. Посоліть, зніміть піну, додайте прянощі і влийте масло. Варіть бульйон на мінімальному вогні при нещільно закритій кришці. Через півтори-дві години додати розім'яту зелень петрушки, зніміть з вогню. Накрийте кришкою і повністю остудіть. Потім бульйон процідіть і використовуйте для приготування супів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |